:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
anabila Upućeni član

|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395

|
|
VODOLIJA navodno sve razume, ali uvek "tera" po svome, znaci Vama dozvoljava slobodan izbor, samo sto je taj izbor dobro "reziran" i "slucajno" je po njegovom ukusu. Oni obicno biraju neka neobicna, atraktivna i "izazovna" mesta, tako da ce Vas iznenaditi svojim originalnim idejama.
hahaha
|
|
|
|
|
 |
.::CipiRipi::. divlja macka

|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

|
|
STRELAC je znak koji se lako "prilagodjava", ali lako i nestaje iz Vaseg vidokruga. Nemojte se previse oslanjati na ono sto Vam obecava, jer moze Vas iznenaditi na neverovatno prijatan, ali i neprijatan nacin. Sasvim je sigurno da Vam u njegovom drustvu nikada nece biti dosadno.
u sustini je tacno...
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
DEVICA je veoma zahtevna i od Vas uvek ocekuje besprekornu tacnost, urednost, pedantnost i odgovornost. Morate imati dosta strpljenja kako biste joj udovoljli, "jake zivce" kako biste ocutali sve kritizerske opaske i izuzetan smisao za humor kako biste joj odagnali one "teske" misli.
Ovo važi samo kad sam žešće neraspoložena... a to se baš i ne dešava često
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
armando mendosa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 30

|
|
BLIZANCI -- ove osobe su uvek u velikoj zurbi, non-stop su u pokretu tako da "rade sve" i "ne rade nista", organizovace mnogo toga, samo pod uslovom da ih pratite u stopu i da pazljivo ispravljate sve njihove propuste. U njihovom drustvu je prijatno ukoliko ste veoma tolerantni i spremni da im oprostite "nemarnost", rasejanost i ponavljanje istih gresaka.
Pa i nije tacno bas ...
|
|
|
|
|
 |
Miss_Ema Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Mar 2007 Poruke: 20

|
|
Opet uglavnom tacno za lava.Mislim da vecina lavova voli da komanduje,ali bas to da neki odustaju od putovanja i odmora sa nama.....nije bas toliko strasno....Iako je tacno da lavovi vole da su uvek u centru paznje i vole da im se za svaku sitnicu zahvaljuje (sto je verovatno mana),dovoljno je malo paznje i lav ce rado promeniti odluku u vezi bilo cega.......A i veliki smo avanturisti....to je tacno
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
LAV uvek voli da dominira i da komanduje, cak i onda kada je rec o izboru mesta ili o planiranju putovanja. Bolje je da unapred odustanete od zajednickog putovanja nego da im se suprotsavljate u drustvu i na javnom mestu. Od Vas ocekuju da ih pohvaljujete i da izrazavate zahvalnost za sve ono sto Vam pruzaju.
volim da komandujem, ali to izaražavanje zahvalnosti.. ne
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
LAV uvek voli da dominira i da komanduje, cak i onda kada je rec o izboru mesta ili o planiranju putovanja. Bolje je da unapred odustanete od zajednickog putovanja nego da im se suprotsavljate u drustvu i na javnom mestu. Od Vas ocekuju da ih pohvaljujete i da izrazavate zahvalnost za sve ono sto Vam pruzaju.
skroz chista istina...zato i verujem u horoskop..jer sam ista takva...naravno da volim pazhnju..ali kada mi je neko da,onda i ja uzvratim josh jache lavovski...
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Citat: | DEVICA je veoma zahtevna i od Vas uvek ocekuje besprekornu tacnost, urednost, pedantnost i odgovornost. Morate imati dosta strpljenja kako biste joj udovoljli, "jake zivce" kako biste ocutali sve kritizerske opaske i izuzetan smisao za humor kako biste joj odagnali one "teske" misli. |
Mhmmmmhmmmm... Opaske imam, to da. Samo shto ih chuvam i upotrebim kada je "odneo ćar vajdu". E onda se saputnici probude.
Al' moraju debelo da me "iznerviraju". A to traje.
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Citat: | SKORPION uvek tacno zna sta hoce i jos bolje ume to i da ostvari. Dobro je ukoliko imate slicne afinitete i potrebe, medjutim, ukoliko se razlikujete, nije tesko pogoditi ko je i cija "zrtva". Ipak, ukoliko na put krecete kao zaljubljeni par, onda Vas ocekuje carobno i prijatno zadovoljstvo. |
Nemam što dodat', a ni oduzet'!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|