:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Novo istraživanje je pokazalo da žene ne pričaju više od muškarača. Naučnici sa Univerziteta u Teksasu i Arizoni, čija je studija objavljena u medicinskom časopisu „Sajens”, utvrdili su da žene i muškarci u toku dana izgovore skoro isti broj reči. Žene prosečno izgovore 16.215 reči dnevno, a muškarci 15.669 reči, odnosno 546 reči manje. Ta razlika je mala i nije statistički značajna, navodi se u studiji. Naučnici su uz pomoć numeričkih uređaja za snimanje merili količinu izgovorenih reči kod 400 studenata u SAD i Meksiku. Ispitanici su nosili te uređaje tokom dana, kako bi se diskretno snimali njihovi razgovori. U ranijim istraživanjima utvrđeno je da žene dnevno izgovore 20.000, a muškarci 7.000 reči u proseku. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Chini mi se da sam uhvatio josh onu staru generaciju.
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
mogu zamisliti kolike su pare potrosili na to (nepotrebno) istrazivanje
da bi dosli do rezultata koji je poznat od kako svet postoji
osim sto su nam precizirali broj reci...
da mi je samo znati kako ih broje
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Gistro. Eh, ajde sad... Nemoj da se foliramo.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|