:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Disciplinski sud Košarkaškog saveza Srbije kaznio je u četvrtak predsednika KK Partizan Predraga Danilovića sa dve godine zabrane vršenja blo koje funkcije u srpskoj košarci! Daniloviću je kazna izrečena po prijavi sudije Marka Jurasa koga je predsednik Partizana napao u sudijskoj svlačionici posle utakmice između Hemofarma i Partizana 30. maja.
„U skladu sa svim okolnostima slučaja, uzimajući u obzir priznanje, izvinjenje i kajanje okrivljenog, a prema normativnim aktima KSS , Disicplinski sud je doneo prvostepenu odluku da se Predrag Danilović kazni vremenskom kaznom zabrane vršenja funkcija u košarkaškom sportu u trajanju od dve godine”, piše u saopštenju. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
ma to vise nije sportista,ne trebaju ga vise pustati da pridje kosarci...neizzivljenost
dosao covjek da bije sudiju,koji je faktor da bije nekog.voljela sam nekad da ga gledam dok igra,al posle ovoga mi se zgadio totalno
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
nikad mi nije bio simpatican kao covek
za ovako nesto i ako....treba dozivotna zabrana
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|