www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uskoro snimanje filma "Kao rani mraz"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 13, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: Uskoro snimanje filma "Kao rani mraz" Na vrh strane Na dno strane

Poznati kantautor, pisac i scenarista Đorđe Balašević potpisao je u četvrtak ugovor s direktorkom Radiodifuzne ustanove Vojvodine (RUV) Dinom Kurbatvinski-Vranešević o snimanju igranog filma „Kao rani mraz”. Prema njenim rečima, ovo je prvi zajednički projekat Balaševićeve producentske kuće „Salajka”, RUV i Radio televizije Srbije sa kojom je taj protokol potpisan krajem juna. Menadžer producentske kuće „Salajka”, Balaševićeva supruga Olivera izjavila je da je preliminarni budžet filma, čije snimanje bi trebalo da počne u septembru, 2,6 miliona dinara i da će biti sniman na nekoliko lokacija - u Adi, Senti i na čenejskom Salašu 137. Balašević je rekao da je u pitanju ljubavna drama čija se radnja zbiva pred Prvi svetski rat 1914. godine i prati sudbinu momka po imenu Vasa Ladački.

On nije želeo da poimence nabraja glumačku ekipu filma, već je najavio da su to mladi i perspektivni glumci, među kojima će se naći i njegova ćerka Jovana.

Prvi asistent režije biće Zoran Andrić, direktor fotografije Suki Medenčević, dok je, kako je rekao Balašević, scenario „na čitanju” kod njegovih prijatelja Mikija Manojlovića i Svetozara Cvetkovića, koji bi mogli prihvatiti „određene role” u filmu. (Tanjug)

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 13, 2007 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, sumnjam da će uspeti da isprate priču i da je ekranizuju na valjan način. Da ne bude kao sa filmom " Jesen stiže". Pa, valja probati, po cenu i da pogreše.

Ako budu neke seksi scene i ako im treba...Mislim, rado ću prekršiti pravilo iz potpisa i pristati. Bože moj, dogovorićemo se nekako.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 14, 2007 3:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam. Mislim da ce ispast dobro, vrlo dobro nesto iz svega toga!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Uskoro snimanje filma "Kao rani mraz" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon