:: |
| Autor |
Poruka |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade

|
|
| |
|
 |
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124

|
|
| Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | u Libanu je dozvoljeno seksati se sa životinjama, ali isključivo sa ženkama - polni odnos s mužjakom kažnjava se smrću.
|
To je ono, kao taman posla, pa nismo mi nastrani...
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Eto zašto sam stavio zastavu Venecuele, tamo je ipak najzdravija sredina. Nema onih fora, svako sa svakim i slično. Neću valjda da stavim zastavu Kolumbije i Bolivije posle ovoga što sam pročitao, naslućivao sam ja da je tako, naslućivao sam.
Mada, ruku na srce, ni kod nas nije ništa bolje. Nismo mi daleko za njima. Koprifilja, nekrofilija, incest pa toga ovde ima na svakom koraku.
Recimo te fore, svekar sa mladom ili tašta sa mladoženjom. Pa, u nekim krajevima je to sasvim normalno, tamo se izredja cela rodbina na mladi, a mladoženja ima to zadovoljstvo tek na kraju. Tamo je gore nego u "Private production", tu se ne zna ko je sa kim bio. A kad se rodi dete... Pitaj Boga na koga ono liči.
Ili da ne govorimo o seksu sa životinjama. Jedna od oblasti u bivšoj Jugi je upravo poznata po tome, po seksu sa kozama i ovcama.
Sodoma i Gomora. Djavo je nekada izlazio krišom i to samo uveče, a sada...
Sada šeta u po bela dana i ne krije se.
|
|
|
| |
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
...100 ljudi, 100 čudi...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|