:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Crnogorski ribari primetili su velikog kita, dužine od preko deset metara, u moru između Hrvatske i Crne Gore, objavili su u utorak podgorički mediji. Prethodno je objavljeno da je kit primećen i u okolini hrvatskog ostrva Biševo. Ribolovci su ispričali da je kit bio dugačak najmanje deset metara i da se radi o vrsti koja se može naći u Jadranskom moru. Ribari iz Herceg Novog nedavno su kod Kotora ulovili ajkulu ljudoždera dužine 3,5 metara. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
cool.. sada se mogu hvaliti
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Samo nam je još i on trebao, smo nam je još i on... Ko ludi smo bez njega.
|
|
|
| |
|
 |
uncle binho Odomaćeni član

|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975

|
|
|
neka kitova jos par i bit ce plime
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
@ binho
Kume, da mi to koljemo, ako nećemo mi, 'Talijani hoće, oni nam i ovako svu ribu iz mora pokradoše, bem ih lude. Kakvo mu je meso, zna li neko? Da bude bar neke vajdice od njega.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|