:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Fudbaleri Partizana uveliko se spremaju za, kako oni tvrde, veliki prijateljski meč koji će u utorak od 20.30 u Bolcanu odigrati protiv Intera. Smatra se da će meč u severnoj Italiji biti pravi test koji će pokazati u kakvoj se formi trenutno nalazi srpski tim. Kako navode „Večernje novosti”, fudbaleri Partizana predstojeću utakmicu doživljavaju veoma ozbiljno, i najavljuju igru na pobedu:
„Inter je super, ali mi ćemo da napadnemo domaćina, da igramo na pobedu, jer za crno-bele ne postoje prijateljske ili pripremne utakmice. U stvaranju pobedničkog mentaliteta moramo da se naviknemo da protiv svih idemo na trijumf. Ovo je prava prilika za sve naše igrače i za mene kao trenera, da vidim gde smo u odnosu na najbolje fudbalere i jedan od najboljih timova sveta”, izjavio je trener Miroslav Đukić.
O tome kako je došlo do saradnje srpskog i italijanskog kluba više je rekao Gordan Petrić, zamenik generalnog sekretara Partizana.
„Ljudi iz agencije koja organizuje pripremne mečeve Intera su nas pozvali i pitali da li bismo hteli da 24. jula u Bolcanu igramo protiv ´neroazura´. Naravno da smo prihvatili, jer će to biti lepa provera za naše fudbalere da osete kako je igrati protiv tako velikog kluba i igrača kakvi nastupaju za Interiste”, izjavio je Petrić.
Fudbaleri Partizana će se u Beograd vratiti u ponedeljak, a sledeće nedelje ih očekuje i utakmica protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. (B92)
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Uuuuh, al će da prsnu, ima da puknu kao lampion.
|
|
|
| |
|
 |
Zloky Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna

|
|
Zadnji nastup u Europi vidimo se za dvije godine!!!
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
djabe su oni u formi kad su izbaceni iz euro kupa...glupi grobari
DELIJE SEVER
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|