:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
da li je netko od vas koristio on-line tecajeve jezika?ako jeste, podijelite svoja iskustva.recite kako to izgleda, kolko je ucinkovito, koje su prednosti, a koje mane.
ja razmisljam o tome da probam s nekim on-line tecajem engleskog ili talijanskog (za usavrsavanje).samo nikako da se odlucim jer mi malo to zvuci bezveze.sto vi mislite?ako netko zna za neki dobar on-line tecaj (u Zagrebu) molim da mi javi.
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
poison je napisao/la sledeće: | da li je netko od vas koristio on-line tecajeve jezika?ako jeste, podijelite svoja iskustva.recite kako to izgleda, kolko je ucinkovito, koje su prednosti, a koje mane.
ja razmisljam o tome da probam s nekim on-line tecajem engleskog ili talijanskog (za usavrsavanje).samo nikako da se odlucim jer mi malo to zvuci bezveze.sto vi mislite?ako netko zna za neki dobar on-line tecaj (u Zagrebu) molim da mi javi. |
Pa, mane su sto nemas nekog da te ispravi u izgovoru i sto moras da cekas na odgovor ako ti nesto nije jasno. No, sve zavisi kakav je tecaj i kako je uradjen i organizovan.
Velški sam ucio preko jednog takvog sajta, ali mi je bio problem sto nisam imao s kim da pricam/vezbam [a kurseva za "egzoticne" jezike ima... na kamione...].
Sa druge strane, sajt je tako dobro bio organizovan [sa snimcima sa BBC-jeve emisije] da i dan-danas imam odlican izgovor...
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
al meni nije jasno kako to uopce ide kolko sam skuzila postoje neki tecajevi kroz koje sudjelujes direktno u predavanju putem web cam.je l ide to tako il samo imas lekcije i vjezbe koje ti netko ispravi i to je to?
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa... ovo sto sam isao su bile samo lekcije. Nije bilo nikog da me proverava.
Na drugom kursu sam skinuo samo nekoliko filmova od po 10-20 minuta.
Ne znam da li postoje uzivo lekcije, ali sve je moguce.
|
|
 |
arsen lupen >>uncle Max<<

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586

|
|
Molio bi da napisete internet lokaciju-adresu takvih tecajeva... mene bi interesovalo ucenje jednog jezika koji nije bas popularan kod nas... za njega nema:predavaca, recnika, interesenata... mozda je ta internet lokacija koju napisete pravi dragulj za mene...
|
|
 |
shine Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59

|
|
Postoji li online tecaj italijanskog?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|