:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Izvinjenje , sećam se da sam pročitala post, ali ko bi ga znao zašto nisam i odgovorila, a imah nameru
U suštini, vesti se i na portalu prikazuju odjednom
Ja sam uvek za preglednost, ali zar misliš da bi imalo smisla, a vi živaca i vremena da otvarate podforum jedan po jedan, pa tek onda vest ?
Svakako, nemamo mi baaaš toliki broj vesti da bismo imali potrebe da ih kategorišemo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
hvala na odgovoru
he he meni bi se dalo ovak procitala bi neke vijesti iz znanosti il slicno i citam tako redom, a ono sve paris hilton angelin, ova ona.. pa onda nesto iz znanosti pa onda opet neki trac i onda mi se vise ne da listat naslove, a nit imam vremena pa odustanem onak bi bilo puno lakse kad dodjes i znas sto trazis a jos uz to znas di ces to nac.no nema veze, hvala na odg.
|
|
 |
semir_86 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar

|
|
Mozda bi bilo dobro da se otvori nesto kao oglasnik u kojem bi se mogle postovati stvari koje, prodajemo, ili nesto sto zelimo kupiti ili pokloniti... Izvinjavam se ak ima ja nisam mogao naci. Pozzz
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Predlazem da se otvori sekcija "Religije Sveta" ili neko slicno ime i da se u okviru te sekcije otvore pod forumi sa najpoznatijim, tj. najrasprostranjenijim religijama u svetu.. Pravoslavlje, Islam, Katolicanstvo.. itd itd..
ja mogu da budem moderator na te tri koje sam naveo, jer jako dosta znam o njima, posebno o Pravoslavlju.. eto, to bi bilo lepo
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Теодул je napisao/la sledeće: | Predlazem da se otvori sekcija "Religije Sveta" ili neko slicno ime i da se u okviru te sekcije otvore pod forumi sa najpoznatijim, tj. najrasprostranjenijim religijama u svetu.. Pravoslavlje, Islam, Katolicanstvo.. itd itd..
ja mogu da budem moderator na te tri koje sam naveo, jer jako dosta znam o njima, posebno o Pravoslavlju.. eto, to bi bilo lepo  | Nekad bilo...
ali mi se čini da se to neće više ponoviti.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Izvod iz Pravilnika sajta 4. Izričito su zabranjene diskusije o politici, kao i rasprave po verskoj osnovi.
A i kao što kolega aureliano reče, nekada je bilo, nastao ršum, tako da nemamo u planu tako što
Vidite da se i bez toga dođe do škakljivih tema po tom pitanju
|
|
|
|
 |

|

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Izvod iz Pravilnika sajta 4. Izričito su zabranjene diskusije o politici, kao i rasprave po verskoj osnovi.
A i kao što kolega aureliano reče, nekada je bilo, nastao ršum, tako da nemamo u planu tako što
Vidite da se i bez toga dođe do škakljivih tema po tom pitanju  |
Ko kaze da to moraju biti rasprave ? Neka se otvore sekcije da se mogu raditi prezentacije o verama (NE SEKTAMA!) i da se lepo prica.. na milion foruma se moze lepo pricati o tome, ne vidim razloga da ne moze ni na ovome.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |

|

|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Veruj mi da na ovome ne moze. Imali smo tu sekciju pre 2-3 godine. Prvo je pocelo lepo (kao i uvek) ali se gadno zavrsilo tako da od toga nema nista. |
Dobro..
I jos nesto, "Izricito" NIJE Srpska rec..
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ne piše se ni 'Srpska' velikim slovom, pa, šta ćemo sad
|
|
|
|
 |

|

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ne piše se ni 'Srpska' velikim slovom, pa, šta ćemo sad  |
Da, ne pise se. Napisao sam je samo zato jer mi je ostao prst na shiftu dok sam pisao "NIJE"
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|