:: |
Autor |
Poruka |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Ja sam citala tu knjigu dva puta!!!Mnogo mi se svidela,i stvarno je veoma potresna!!
Ali je i dosta poucna,mislim da sam je procitala za menje od sva dana koliko mi je bila zanimljiva,naravno preporucujem svakom da je procita!!!
Pogotovu devojkama koje su moje godiste,ili malo mladje od mene!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
CicaVestica Upućeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 347 Mesto: Cicilend

|
|
Knjiga za decu...toliko je naivno pisana.
|
|
|
|
|
 |
kika_sd Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo

|
|
"Bekstvo iz Harema" sam davno citala.Svidela mi se.
|
|
|
|
|
 |
kovrdzava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 112 Mesto: cacak

|
|
odlicna knjiga
|
_________________ vecita sanjalica |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Ako mislimo na istu knjigu, onda definitivno nije BeGstvo (kaze se BeKstvo) iz harema. Naziv knjige je "Ispovest iz harema", imena pisca se ne secam!
Elem, imam tu knjigu, procitala sam je i mogu da kazem da je dobra. Ne kao knjizevno delo, jer nema knjizevnu vrednost, ali knjiga nije losa. istinita ispovest jedne Beogradjanke, koja je prevarom i svojom naivnoscu, umesto kao prodavacica u elitnom butiku, zavrsila kao robinja u haremu u Dubaiju, a zatim u Turskoj, iz koje je uz pomoc Bugarina i njegovog sina, pobegla nazad za Bg. Knjiga je pisana svakodnevnim, "obicnim" jezikom, laka je za citanje, meni jako zanimljiva jer ja volim knjige ili filmove cija je radnja inspirisana istinitim dogadjajima. Prilicno poucna, jako interesantna, opisuje neke dogadjaje, kulture, odnose, autenticno i slikovito, tako da sam ja neke stvari vezane za tu kulturu, saznala upravo iz ove knjige. Jer jel, najautenticnije o haremu moze vam reci samo neko ko je bio u njemu! Meni se svidja knjiga i toplo je preporucujem!
|
|
 |
kovrdzava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 112 Mesto: cacak

|
|
knjiga je odlicna.
|
_________________ vecita sanjalica |
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
knjiga je dobra... svidja mi se.. ima poucnih stvari u knjizi... volim istinite dogadjaje, pa sam zato i pocela da citam ovu knjigu i jako brzo sam je procitala jer mi se svidela... iz ove knjige sam dosta toga naucila , pa je preporucujem za citanje...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jako interesantna knjiga, bila sam pod utiskom bar 2 dana posle citanja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Knjiga koju sam progutala za jednu noc... prosto vas navodi da je citate dalje i dalje... Pisana je potpuno obicno, ali ostavlja dubok trag i temu za razmisljanje...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Masha92 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd

|
|
Daca je napisao/la sledeće: | Da li si mislila mozda na Ispovest iz harema?
|
znam temu knjige,o cemu se radi i volela bih da je procitam(sto cu uraditi cim je pronadjem)
|
|
 |
smiljana.b >Edem<

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794

|
|
Po meni je dobra knjiga pa da se vidi sta se sve u zivotu moze desiti...
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
 |
hani77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Nov 2009 Poruke: 33

|
|
Ispovest iz harema sam citala i ja i super je ,a za bekstvo iz harema ne znam,a ko je napisao?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|