:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Jedan krokodil izazvao je veliku paniku u ruskom gradu Sarovu kada se našao na trotoaru, posle pada sa 12. sprata, nakon čega se mirno podigao na „sve četiri” kao da se ništa nije dogodilo. Krokodil zvani Henar, koji je već 15 godina bio kućni ljubimac jedne porodice, skliznuo je sa balkona i pao na trotoar izazvavši veliku paniku među prolaznicima i žiteljima okolnih zgrada, izjavio je predstavnik lokalnog ogranka ministarstva za vanredne situacije. Uprkos pada sa jedne od najviših zgrada u gradu, krokodil dug jedan metar prošao je samo sa jednim polomljenim zubom. U šoku posle pada, krokodil je ostao miran i nikoga nije napao, prenela je agencija Ria Novosti. Specilajna ekipa spasilaca vrlo brzo je došla na lice mesta, savladala gmizavca pomoću lasa i prenela ga u sklonište za životinje, gde su ga, nakon nekoliko sati, potražili njegovi vlasnici i vratili kući. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Krokodil kucni ljubimac A jos u stanu
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Isto kao Radovan Treći , isto... I on je pao sa dvanaestog sprata, otresao prašinu ....
Neverovatno, sve je isto.
Samo što je ovaj ostao miran, a naš Radovan se vratio gore još agresivniji i zaratio sa komšijama Vilotićima.
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^hahaha
elem,da se i ja malo zaprepastim na extravagantnom kucnom "ljubimcu" hm, pa i oni njega maze paze i zovu pa kakoli ga vec zovu..
|
|
|
| |
|
 |
idibegaj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Avg 2007 Poruke: 2

|
|
|
heheheh.....morace sad jos i terasu da pregrade .....mislim strasnooooooo
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
eto buducih parova cipela koje padaju sa balkona...
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|