:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je umoran i da je to bio osnovni razlog poraza u drugom kolu turnira masters serije u Sinsinatiju, od Španca Karlosa Moje. Četvrti nosilac, igrač koji je prošle nedelje osvojio masters u Montrealu savladavši tada prva tri igrača sveta - Endija Rodika, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, nije prikazao očekivanu igru, pa ga je Moja ubedljivo pobedio sa 6:4, 6:1. „Osećao sam umor, a nisam ni imao dovoljno vremena da se pripremim za ovaj turnir”, rekao je Đoković novinarima u Sinsinatiju. „Stigao sam ovde pre dva dana, a juče sam igrao dubl. Pre toga sam igrao 10 dana, a potom sam putovao iz Montreala do Sinsinatija. Nisam imao ni malo slobodnog vremena. To nije lako”, ocenio je dvadesetogodišnji Beograđanin.
Đoković, koji je u ponedeljak vratio na treće mesto na ATP listi, rekao je i da se još uvek privikava na uslove teniske sezone.
„Još se privikavam na profesionalni tenis, igranje na svakom turniru...”, dodao je teniser. „Nisam ranijih godina igrao tako dobro, ove godine sam odlično počeo. Ali, sve je to stvar iskustva. Zaista nisam zabrinut, to je sve normalno”, rekao je Đoković.
On je dodao i da je Moja veliki igrač. „On igra dobro, a ja u toku meča nisam uspeo da pronađem svoju igru. Nisam imao ni jedan dobar retern, a on je pritiskao. Igrao je pametno, njegova igra je bila ujednačena, a ja sam imao previše neiznuđenih grešaka”, rekao je Đoković.
Mladi teniser iz Srbije imaće sada vremena da se odmori, pošto će pauzirati do poslednjeg grend slema u sezoni, Otvorenog prvenstva SAD, koje počinje 27. avgusta.
Titulu na Ju-Es Openu brani najbolji teniser sveta Rodžer Federer, a Đokovića je prošle godine u trećem kolu eliminisao Australijanac Lejton Hjuit. (Beta)
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
iskren je ,svaka cast
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|