:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Beživotno telo mladića pronadjeno je rano u nedelju ujutro u kavezu sa medvedima, u beogradskom Zoološkom vrtu na Kalemegdanu.
Kako je Beti rečeno u Hitnoj pomoći, nastradalog mladića (22) primetili su čuvari Zoološkog vrta koji su oko osam sati ujutru pozvali policiju i Hitnu pomoć.
Lekari koje je pozvala Uprava vrta, konstatovali su smrt, a policija je obavila uvidjaj.
Mladić je imao povrede glave, trbuha i nogu, rekli su u Hitnoj pomoći, ali nisu mogli da kažu da li je preminuo usled pada u kavez sa zida tvrdjave ili od povreda koje su mu naneli medvedi.
U policiji agencija Beta nije mogla da dobije informacije o toj nesreći.
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ne mogu da pretpostavim šta je taj dečko tražio na tom zidu, ali mogu da pretpostavim koliko medvedi umeju da budu nezgodni.
|
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Gledao sam to na vestima juce, STRASNO
Mene samo zanima kako je on tamo dospeo
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
beerfest??? popilo se malo vise piva, pelo se po tvrdjavi ...
zao mi je decka. jos jedan mlad zivot se ugasio.
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
| :LOL: je napisao/la sledeće: | beerfest??? popilo se malo vise piva, pelo se po tvrdjavi ...
zao mi je decka. jos jedan mlad zivot se ugasio. |
Moguce je, ali koliko moras biti pijan da upadnes negde ? Eto, ja sam se sinoc unezverio od alkohola i nisam nigde upao, ni zapao, ni pao.. a mrtav pijan sam bio..
Mislim, zao mi je klinca a posebno njegovih roditelja verovatno mu je majka dobila slom zivaca.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
| Теодул je napisao/la sledeće: | | :LOL: je napisao/la sledeće: | beerfest??? popilo se malo vise piva, pelo se po tvrdjavi ...
zao mi je decka. jos jedan mlad zivot se ugasio. |
Moguce je, ali koliko moras biti pijan da upadnes negde ? Eto, ja sam se sinoc unezverio od alkohola i nisam nigde upao, ni zapao, ni pao.. a mrtav pijan sam bio..
Mislim, zao mi je klinca a posebno njegovih roditelja verovatno mu je majka dobila slom zivaca. |
Tuzno je to sto se desilo...Slazem se sa tobom apsolutno!!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
citala sam danas u novinama o tome i videla sliku.......i zaprepastila sam se
odmah sam se zapitala sta je trazio tamo i nije moguce da je sam upao ma koliko on bio pijan
i gde mu je bila odeca jer nije bila tamo ni pokidana a ni na njemu????uzas
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jezivo, i zbog slike, i zbog svega...
kazu da je bio ziv kad je upao u kavez
mogu zamisliti tu sliku....kad ga zivog komadaju....a on pijan..ii sta god
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |

|

|
|
nisam videla sliku i drago mi je zbog toga? odeca? nije imao odecu na sebi?
mozda neka neslana sala,mada opet,ne mogu da verujem da se toliko "unezverio" da je pao u kavez!!
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Verovatno neka blesava opklada pijanih budala... Ne vidim drugi razlog zasto bi se neko go peo na zid...
|
|
 |

|

|
|
Kamo srece da se to nikad vise ne ponovi, da se sa ovim zavrse i te glupave neslane sale. Nadam se, nadam se..
Neka je Bog upomoc njegovoj porodici.
|
|
|
| |
|
 |
Zafira Odomaćeni član

|
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 2186 Mesto: negde na severu

|
|
|
Strasno,a tek slike ,uzas.Zao mi je sto je prekinuta mladost na jedan tako uzasan nacin
|
_________________ When everything goes wrong.........................
remember that it could be still worse!!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|