:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
imam i ja to elektricno govance i mozda sam ga ukupno jednom upotrebila ...bre boli samo tako ...ne mogu ja sebe tako da mucim ...lepo odem kod teta cece i ona to sve resi brzom brzinom i mirna sam oko mesec dana
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
elena.kostova Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Avg 2007 Poruke: 22 Mesto: bitola

|
|
najbolji je weet samo se naprskas i onda ostavis da djeluje i istusirate se a dlake same idu
|
|
|
|
|
 |
bubaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95

|
|
AAAaaa depilacija sa onim aparatom haos boli, naj bolje brijati noge tu nista ne osjetis mada kasnije bude noga bodljiva ali eto nije zivot paradajz
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^haha, simpaticno
koristim s vremena na vreme i depilator. u predelu do kolena-nista strasno. inace i ja vise volim kad odem kod tete da ona sredi stvar
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ma depilacija mnogo boli ali sam mirna nesec dana
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
kombinujem depilator i trake s voskom, a za hitne slucajeve koristim weet za tusiranje
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99

|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
sta preporucujete brijac aka zilet, depilaciju voskom, depilatorom, epilatorom?
(a za intimne delove )
|
|
 |
blesava mala Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34

|
|
Ja probala i nastavila...Sta cu trpim zbog lepote...heh
Ubedljivo mi vise odgovara topla nego hladna depilacija!!!
I uvek je depilacija bolja od brijaca ili nekog drugog preparata!i ako je depilacija bolna...:S
Jedina stvar koja je bolja od depilacije po mom misljenju je lasersko uklanjanje dlaka nista vise..
|
|
|
|
|
 |
slatkica-be Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa

|
|
zdravo,imam veliku dilemu!! preselila sam se u drugu drzavu,novi grad novi jezik sve novo... ne znam gde se nalazi kozmeticki salon,pa me interesuje mogu li intimne delove depilirati sa epilatorom braun silk?? cula sam od neke zene da to ne smijem ciniti sta vi mislite? imate li iskustva? hvala unaprijed
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Ja idem u salon pa voskom....
Naravno da boli ali svaka devojka koja makar malo drzi do sebe bi trebala da se depilira i da pretrpi 15 min bola.... pa sta da vam kazem koliko boli kada depliram prepone....
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
Depilacija intimnih delova? Kako depilirate??
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|