:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Jedan 60-godišnjak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji se već 15 puta ženio i čije su dve poslednje žene trudne, namerava da do svog 68. rođendana postane otac stotinu dece.
Dad Mohamed Morad Abderahman, koji je do sada morao više puta da se razvodi kako bi ispoštovao zakonom dozvoljen maksimum od četiri supruge, obećava da će se smiriti kad ostvari cilj, piše list "Emirats tudej".
List na naslovnoj strani objavljuje fotografiju ponosnog oca okruženog svojim "direktnim potomcima", kojih sada ima ukupno 78, a starosti su od 36 godina do 20 dana.
Abderahmanova deca žive u petnaestak kuća koje izdržava od penzije bivšeg borca, ali tu su i velikodušni dečji dodaci koje im uplaćuje mali emirat Ađman.
[Tanjug]
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Ovaj ne da može da osnuje fudbalski klub, nego svoju ligu ( 7 timova ima za sada + jedna rezerva).
A nastavi li ovako, moći će da osnuje i svoju Ligu Šampiona.
|
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Uf masala, koju bre ligu sampiona jos malo ovaj napravi citavo selo. Samo treba nahraniti stoninu ljudi nije to malo
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^wooohoooo ambiciozno nema sta
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
Nebi mu rodila za milione i milione
|
|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Ovaj covjek otkacio skroz
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| ~Tanja~ je napisao/la sledeće: | Ovaj covjek otkacio skroz |
Ko je l' ja? Zašto, samo sam rekao istinu. Pa, tip ima više dece nego 30 posto članova domaceg.de postova. Zar nije tako?
@Dad Mohamed Morad Abderahman
Mohamede...Moki ( ne ljutiš se što ti tako tepam?) samo ti nastavi i ne osvrći se na ovo što mi pišemo, samo ti radi svoj posao. Sto pet , pa opet !!!
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Stvarno nikad neću razumeti poligamiju:
Imas 4-5 žena, a sa time automatski dobijaš i isto toliko tašti...
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | Stvarno nikad neću razumeti poligamiju:
Imas 4-5 žena, a sa time automatski dobijaš i isto toliko tašti...  | Hahahahahhahaah ko zna sta on radi sa tastama. E da je nama u Srbiji jedan takav da napravi stotinu dece pa da poboljsa malo natalitet u nasoj zemlji
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|

|
|
Taj nema šanse da popamti imena svojoj deci. Ej, 78!!! Cifra je to, moj bato.
Teoretske šanse nema da im popamti imena. Zamislite scenu , zove ga nastavnica da dodje na roditeljski sastanak, jer mu sin taj i taj ima mnogo loših ocena.
On se počeše malo po bradi i treba mu par minuta ili sati da se seti na koga to misli.
Ili kad ode u školu , a tamo već 20-ak njegove dece. Pa, kad jurnu na njega i zaurlaju:
" Babo, šta si nam doneo, jesi li nam doneo bone?"
|
|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
| Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | E da je nama u Srbiji jedan takav da napravi stotinu dece pa da poboljsa malo natalitet u nasoj zemlji  |
Boki kralju pa bacaj se na posao
|
|
 |
|