:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Folk diva Jelena Karleuša i fudbalski reprezentativac i novo pojačanje bremenskog "Verdera" Duško Tošić verili su se u Nemačkoj! Jelena je za tabloid "Svet" ispričala sve o romantičnom izlasku, traženju zajedničkog ljubavnog gnezda i slavi koju je par već stekao u Bremenu.
"U Nemačkoj su nas još na aerodromu dočekali paparaci, dajemo intervju njihovoj štampi, i proglasili su nas za domaću verziju Dejvida i Viktorije Bekam. Pišem kolumnu za njihove novine, a moram priznati da sam učestvovala i u Duškovom prelasku u novi klub" kaže plavokosa seks-bomba.
"Kada je vaš dečko fudbaler, on ne želi da sluša o tome kako ste mu probili limit na kartici, sve drugarice vas mrze, a vas prati slava. Pored toga, uz fudbalera u krevetu, imaćete najbolju guzu" našalila se Jelena.
Pevačica sa dečkom trenutno živi u hotelu "Park Plaza", a već je bacila oko na luksuznu vilu od tri sprata.
"Znam da zaslužujemo takvu nekretninu, iako je papreno skupa. Na sred sobe ima stakleni lift, kao iz filma "Skarfejs". Stvorena je za nas! Inače, pregovaramo sa televizijom "RTL" da u kuću ubacimo kamere i napravimo svoj realiti šou" kaže Karleuša.
Nedavno je "procurela" vest da su se Jelena (29) i Duško (22) verili, nakon oko godinu dana veze.
"Oko mog rodjendana, Duško me je odveo u "Šopar" radnju da izaberemo poklon. Insistirao je da probam neki prsten, i kada sam konačno pristala, kleknuo je i zaprosio me. Prodavci su aplaudirali, a ja sam rekla da ću se udati za njega" rekla je pevačica, kojoj će to biti drugi brak.
"Prsten je od belog zlata, ukrašen plavim dijamantom i brilijantima. Neću otkriti koliko košta, jer mi materijalne stvari odavno više ništa ne znače. "Iživela" sam se po tom pitanju, i sada mi je bitna samo ljubav" zaključuje pevačica.
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pise kolumnu za njihove novine
to bi bilo interesantno procitati
o ostalom nemam komentara, pretpostavljalo se
a to da lice na Bekamove, to im i nije trebalo bas
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Jadan Dusko, to cemu biti najveca greska u zivotu. Ima da mu potrosi svaki evro i posle ce da se razvede od njega.
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
evo pa vidite sami da je istina da dosta novina pisu o njoj i slusala sam da ce biti emisija na RTL
poslala bi jedan text ali neznam dali smem jer je na nemackom(iz novina)
http://mobil.express.de/seiten/1187343591113.html
glasajte za jelenu: 1-Najbolja ocena, 6-Najgora ocena
|
Poslednja prepravka: **OpasnaMackica** datum Sre Avg 22, 2007 3:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
hahahahahahahahahahahahahahahahaah! stvarno nemam sta da kazem. haha ah, tom malcu neka je Bog upomoc, a ova bi*ch ce mu doci glave. fuj! hehe
ali, bar cemo se naslusati njenih bisera
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Jadan Dusko, to cemu biti najveca greska u zivotu. Ima da mu potrosi svaki evro i posle ce da se razvede od njega.  |
a sto jadan, mislis da do sad nije video s kim je? i da mu sve to smeta?
ma jok
da me ne razumete pogresno, ja njene pesme obozavam, i rado ih slusam i pevam ali moram da priznam da je plitka za medalju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
snsm Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 1 Mesto: zagreb

|
|
e bas bas bas sam se slatko nasmejala ne znam samo o kojoj ljubavi ona govori.....
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
ja apsolutno nisam njen fan, brrrr prosto se najezim kad vidim tu gomilu plastike. opet kazem f.u.j !
|
|
|
| |
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Pa sta ako su se vjerili, koga briga
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Uh, al ste se pretregli sa informacijama? Kamo ono glavno: ko će da bude starojko, ko će
da nosi bukliju, ko će da skida jabuku kad krenu po mladu... To je ono što, verujem, interesuje nas obične smrtnike.
btw, još jedan dokaz da su fudbaleri najneinteligentniji sportisti. Kad ona bude smuvala neku facu kao što je Andrija Gerić, Ivan Miljković, Aleksandar Ćirić, onda će biti riba.
A ovo... Fudbaleri?! Folk pevačice i voditeljke nekih folk emisija su njihov krajnji domet.
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
e meni bas drago...to sto ce biti vise u nemackoj ili gde vec znaci da ce manje nas ovde daviti...ja licno navijam da tamo i ostane...jedna budala na ovim prostorima manje
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|