www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vanzemaljac u Nišu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 26, 2007 2:00 am    Naslov poruke: Vanzemaljac u Nišu! Na vrh strane Na dno strane

Slavica Milojković iz niškog sela Međurovo tvrdi da je u svom kukuruzištu pre nedelju dana videla vanzemaljca! Žena tvrdi da ne bi svojim očima verovala da neobično biće nije videlo još troje meštana Međurova, prenosi „Kurir”. „Bilo je rano jutro, tek je prošlo šest sati, bila sam u bašti da zalijem papriku. Prišla sam njivi i ugledala čovekoliko biće koje je klečalo na kolenima i klanjalo se ka Suncu. Ono što me je zaprepastilo je to što se uporedo s njegovim pokretima njihala i jedna stabljika kukuruza koja je bila u blizini”, kaže Milojkovićeva, priznajući da ni posle nedelju dana ne može da se oporavi od šoka.

Slavica kaže da je biće imalo sve karakteristike čoveka, osim što je blistalo neviđenim sjajem.

„Bilo je obučeno u nešto što je najsličnije hartiji za pakovanje poklona zlatnožute boje. Polako sam mu prišla i pitala ga šta radi ovde. Nije mi odgovorilo, niti se čuo bilo kakav drugi zvuk. Pitala sam ga da li je gluv kada mi ne odgovara. Kad sam shvatila da to ipak nisu čista posla, otrčala sam do jednog starca koji se nalazio u obližnjoj njivi. Pozvala sam ga da pođe sa mnom i otera tuđinca, ali je on to odbio, govoreći mi da se u mojoj bašti izgleda nešto zapalilo jer se vidi neobična svetlost”, priča Milojkovićeva.

Uplašena žena pomoć je zatražila od komšija Tomislava Živkovića i njegove supruge Vukosave, koji su odlučili da odu na njivu i provere šta se tamo dešava.

„Tomislav je poneo vilu, a ja motiku, jer smo se plašili da će nas napasti. Međutim, kad smo stigli na pola puta, videli smo da to biće počinje da se smanjuje, dok nije dostiglo veličinu i oblik nečega što bih najpribližnije opisala kao pticu koja je blistala mnoštvom boja. ´To´ se onda vinulo ka nebu, da bi se pred našim očima ponovo transformisalo u čoveka koji je ´jahao´ na nečemu nalik motociklu i nestalo put neba”, priča Slavica Milojković.

„Supruga i ja smo krenuli sa Slavicom i na njivi videli nešto što ni danas ne znamo šta je. Gornji deo tela mu je bio zlatnožute boje, dok je preko pojasa imao nešto crno, što je ličilo na kecelju. Stvorenje je klečalo, pa se uspravljalo, i kad je to uradilo treći put, odletelo je ka nebu”, kaže Tomislav Živković.

Njegova supruga Vukosava priznaje da ju je tuđinac „isterao iz pameti” i da još ne može da se pribere od ovog neobičnog doživljaja.

Meštani Međurova različito reaguju na doživljaj svojih komšija, ali se slažu u oceni da je reč o ozbiljnim ljudima koji tako nešto ne bi izmislili. Ipak, niko od njih nema objašnjenje zašto su vanzemaljci odlučili da se Srbima ukažu baš u Međurovu, s obzirom na to da je ovo moravsko selo poznato jedino po proizvodnji paprike, a ne veruju da bi vanzemaljci iz tog razloga pokazali interesovanje za njih. (Kurir)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 26, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vanzemljaci Smile woohoo. malo sam skeptik (hehe,citaj-malo) ali ok, zasto da ne. mozda je bas bio neki tako mali zlatni leteci "cikica"

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 26, 2007 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm, prenosi Kurir....pa onda nista neobicno Rolling Eyes

i to manje ni vise no u Nisu Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
i to manje ni vise no u Nisu Rolling Eyes

Znate već onu - što južnije - to tužnije Very Happy E, pa, u ovom slučaju, to ne važi, naprotiv Razz

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo ajkule, pa kitovi, pa smrdibube, sad i vanZemljaci. Mašala! Embarassed

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A joj, Niš postade centar svetskih dešavanja! Sutrašnja vest može biti i koji "leteći tanjir" ispred moje zgrade! Laughing Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 6:07 pm    Naslov poruke: Re: Vanzemaljac u Nišu! Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:

„Tomislav je poneo vilu, a ja motiku

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing hahahahahahahaha Cak i da je bio, mislim da se vishe nece vracati Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kurir....sve mi je jasno..

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeeeeeeee braca vanzemaljci dosli da pomognu neka neka i treba, nego samo se pitam kada ce svoju armiju da dovedu i oce li opet dolaziti u Nis ili ce svratiti ovamo malo i kod nas Laughing Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta je sa svajcarskom? Laughing ne bi bilo lose da ih i ja vidim, mozda mogu da mi negde pomognu Laughing

sala na stranu: mislim da je to samo izmisljena prica, i najbolje je: kurir je to objavio Rolling Eyes

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jednog druga iz Svrljiga, uskoro polazimo u skolu pa cu da ga pitam.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 4:31 pm    Naslov poruke: Re: Vanzemaljac u Nišu! Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
nastasenjka je napisao/la sledeće:

„Tomislav je poneo vilu, a ja motiku

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing hahahahahahahaha Cak i da je bio, mislim da se vishe nece vracati Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

vidis... djelimo misljenje Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Vanzemaljac u Nišu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon