www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tijanić: Ana Ivanović da vodi Evroviziju
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao bre, ti i tvoj Cukic....

e mislim da nece moci, ima da izaberu namerno Dekija Pantelica Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako Ana bude vodila, pomisliće da je audicija za "Kolibri"! Mr. Green

Mislim da je ipak Karleuša najpogodnija - i glas i stas! Laughing
Raptor će se (nadam se) složiti s ovim! Laughing Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako nece on, ja cu sigurno Mr. Green

da se vratim na temu...khm, khm

Ana nije za Evroviziju

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@dameski
Ovo je surovo što si malopre napisala, to ipak nismo zaslužili. To je najgore rešenje koje postoji.Samo mi ne diraj Tijanu Stajšić, ok?

Vi ste protiv Ane Ivanović, a zaboravljate koja je alternativa, šta mi to imamo od voditeljskog kadra? Ništa. Imamo 7-8 faca koje vode sve žive programe i nastupe i tako u krug.
I nikako ne pominjete ko je vaš kandidat za voditelja. Ok, nećemo Anu, ali koga da izaberemo onda?

Za one koji su iz drugih krajeva bivše Yuge, objasniću ko je Dejan Pantelić a.k.a. Dejo Govedo. Reč je o tipu koji je preko veze( kao i svi ostali došao na TV Pink) i vodio emisije gde su gostovali Djogani, Tapiri,Gala, doktor Igi i ostali. To je bio njegov krajnji domet. Postavljao je gostima jako edukativna pitanja ( koji vam je omiljeni parfem, hoćete li imati novi imidž za sledeći LP, šta volite da jedete itd).
Onda, odjednom... Kao grom iz vedra neba, prelazi na drugu Tv, oblači sako i kravatu, stavlja djozluke, pušta podbradak i vodi emisije ozbiljnijeg tipa.
Dali su mu da vodi emisiju povodom dogadjaja na Kosovu???
Imate li predstavu kako se snašao i koja je pitanja postavljao gostima?
Kad su videli kako su se zeznuli našli su kompromisno rešenje i bacili ga da vodi kviz.
Sada ima još veći podbradak nego što se vidi na ovoj slici.
Šta da vam kažem, život u Srbiji ima lepih i loših strana. Ovo je jedna od loših strana, tačnije katastrofalnih. Elementarna nepogoda javnog informisanja.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@raptor

da ne bude zabune, niti sam za Cukica, jos manje za Pantelica

i da ponovim, mislim po poslednji put, nisam ni za Anu Ivanovic

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
...nemam nista protiv Ane ali mislim da ima jos uvek detinji glas, pa ne znam kako bi to bilo za voditelja evrovizije....

Mozda ce biti malo pregroobo poredjenje ali i Anabela Basalo ima deciji glas pa bih joj o5 dao u rooke...a da, mikrofon Laughing Laughing Laughing

A ko ce da vodi? Mislim od mooshkih da nece mozda Zigica da dovedoo da zabavlja pooblikoo? Da vidite samo kako zna da pimpooje 2 reci celo vece...i to jedna na srpskom a drooga na englishz Laughing

...A o5 mislim da ni Ana ne moze, koliko sam ja primetio do sada, na konferencijama za shtampoo ona se...recimo stidi da otvoreno prica, ostavlja mi tip jako povoocene osobe i mislim da ne bi mogla da vodi...A o5 kad u glavi zamislim onoo Karleushoo na platformama u nekoj shljashtece-fluorescentnoj haljini narasloj ko kvasac...Brrrrr Mad

Aj Novak josh i moze, pokazao se da zna da se snalazi u situacijama kada treba malo da se razmisli pre nego shto se otvore oosta i pocne da se brblja, ali...voditelji obicno i pevaju, a on je svoje...glasovne (ne)sposobnosti vec pokazao Laughing Laughing Laughing

...I shta na krajoo zakljoocoojemo iz svega ovoga? Za sve ovo je kriva ona mala, debela sa masnom kosom shto se pretvarala da je lezbejka...Na lomacoo Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo, 24 časa kasnije, mislim da imamo face za voditelje Eurosonga.
voditelj ---> Slavko Beleslin ( odlična dikcija, izgled ok, nenametljiv kao voditelj...)
voditeljka ---> Maja Japundža Nikolić ( najprijatnija faca medju voditeljkama)

Njih dvoje mi liče na osobe kojima je informacija i vest bitnija od samoisticanja, što je problem kod malopre pomenutih persona. U ovom trenutku ne vidim ko je bolji od njih.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tijanić: Ana Ivanović da vodi Evroviziju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon