:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Nekoliko stotina navijača Glazgov Rendžersa doputovalo je u Beograd. Nenaviknuti na veliku vrućinu, koju su zatekli u srpskoj prestonici, Škoti su se uglavnom stacionirali u baštama beogradskih kafića, gde se raspojasani ili u dresovima kluba hlade ispijajući pivo. Raspoloženje među pristalicama glazgovskih „policajaca” je na nivou, doduše tako nešto se i očekuje kada su u pitanju škotski navijači, koji za razliku od engleskih, retko kada prave probleme na gostovanjima.
Deo navijača Rendžersa smešten je u hotelu Prag ispred kojeg, za svaki slučaj, dežuraju dve „marice” i desetak policajaca.
U Beograd je u ponedeljak na revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona doputovala i ekspedicija škotskog vicešampiona. Rendžersi su smešteni u hotelu „Hajat”.
Revanš utakmica utakmica između Zvezde i Rendžersa igraće se u utorak od 20 sati. Sve ulaznice za severnu i južnu tribinu „Marakane” već su rasprodate, dok karata za Istok i Zapad još ima. (Mondo)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Heh. Naravno da će se zalepiti za naše pivo kad je jače. Naše ima 12% alkohola, a njihovo 3-4%.
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^12% ? Mislim da je to samo "ekstrakt", iliti suva masa.
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
He, he, he, samo neka se hlade, imamo mi još nešto za hladjenje...
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| Baraba je napisao/la sledeće: | ^12% ? Mislim da je to samo "ekstrakt", iliti suva masa.  |
Tako piše, ali ko zna koliko je ono u stvari jako.
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Ne verujem da naše ima 12 posto. Toliko nema ni danski " Beli medved", a to pivo je mnogo jače od ovog našeg.
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ae, bash cu da se raspitam u MB.
A da je omorina - jeste.
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|