www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Austrija: Tinejdžer ubio i pojeo cimera
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: Austrija: Tinejdžer ubio i pojeo cimera Na vrh strane Na dno strane

19-godišnji Robert A. priznao je da je ubio i pojeo dijelove 49-godišnjaka kojeg je upoznao u skloništu za beskućnike u Beču. Ubio ga je komadom željeza teškim 9 kilograma, raščetvorio ga mesarskim nožem te pojeo dijelove mozga i unutrašnjih organa. Ubojica je čistačici rekao za ubojstvo i zamolio je da obavijesti policiju. Kad su došli ubijeni je ležao u lokvi krvi, dijelovi tijela bili su razasuti po sobi, polu-pojedeni dijelovi tijela bili su na tanjuru, dok je ubojica sjedio pored žrtve, a prvo što je rekao bilo je: "Pogledajte samo što se ovdje dogodilo".

The Times
monitor.hr

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Shocked Shocked Shocked Shocked . Koja je bre ovo bolest...ne razumem kako je neko mogao i da pomisli na ovo a kamoli da ucini. Stvarno ovo je katastrofa dokle je dogurao ovaj svet Shocked Shocked Shocked

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Surprised Oh, my! Nisam odavno čula za ovakvo zverstvo Čovek je definitivno najgora životinja Neutral

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fuj! Fuj! Fuj!
Ne mogu da verujem da neko moze tako nesto da uradi!
Htedoh da povratim dok sam citala!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila je jedna reklama koja je pobedila kao naj reklama, a izgledala je ovako...
Prikazuju sliku Hitlera, Kaligule, ne znam koga još sve i završaaju rečima:
" Svega ovoga ne bi bilo da su njihovi roditelji koristili naše kondome".
Mislim da posle ovoga slobodno mogu da reklamu vaskrsnu i da pokažu samo sliku toga tipa, citiraju njegove reči "Pogledajte samo što se ovdje dogodilo" i onda kažu ono kultno: " Do ovoga ne bi došlo da su njegovi roditelji koristili naše kondome".

Ja ne sumnjam da su njegovi roditelji možda normalne osobe , ali je najbolje bilo po njih da su 9 meseci pre rodjenja tog kretena...Prespavali, a ne vodili ljubav.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

katastrofa! nemam reci. pa odakle bre ti svi monstrumi??? ne znam zasto ovde medju vestima ne pise za misteriozne nestanke ljudi na teritoriji St.Pazove. Evo danas je pronadjeno telo iskasapreljnog decka od 26godina i deteta od 4god koji su nestali u ponedeljak. Evil or Very Mad

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odvratno... katastrofa Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ynaci Americki psiho nema samo u knjigama Neutral

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Austrija: Tinejdžer ubio i pojeo cimera Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon