www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Novi film Brajana de Palme šokirao Veneciju
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:31 pm    Naslov poruke: Novi film Brajana de Palme šokirao Veneciju Na vrh strane Na dno strane

Novi film američkog režisera Brajana de Palme o silovanju i ubistvu četrnaestogodišnje iračke devojčice koje su počinili američki vojnici, koji su potom ubili celu njenu porodicu, izazvao je snažne emocije na Festivalu u Veneciji. „Redacted”, kako u originalu glasi naslov novog osvarenja De Palme, ostavio je, zbog potresnih scena, u šoku brojne gledaoce, a neki od njih nisu mogli da sakriju suze. Film je inspirisan istinitim događajem, jednim od najtežih zločina koji su počinili američki vojnici od invazije SAD na Irak 2003. godine.

„Film pokušava da prikaže američkom narodu stvarnost onoga što se događa u Iraku. Slike su te koje će zaustaviti rat. Možemo samo da se nadamo da će ovi prizori privući dovoljno pažnje javnosti i motivisati njihove kongresmene da glasaju protiv rata”, izjavio je posle prikazavinja filma u Veneciji De Palma.

"Redacted", inače osmi film u novijoj američkoj kinematografiji čija je tematika rat u Iraku, u Veneciji je prikazan u okviru zvanične konkurencije. Očekuje se da će se zvanično pojaviti u bioskopskim salama u svetu u narednih nekoliko meseci.

Brajan de Palma (66) je i ranije pravio filmove koji su se bavili zločinima američkih vojnika u svetu. U filmu „Žrtve rata” (Casualties of War) iz 1989. godine obradio je silovanja i ubistva koje su u Vijetnamu činili američki vojnici.

Za zločin po kojem je snimljen film suđeno je petorici američkih vojnika. Četvorica od njih osuđena su na kazne zatvora od pet do 110 godina. (Beta)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

On je to isto uradio i sa filmom " Casualties of war", tada je opisao istiniti dogadjaj iz Vijetnama kad je njih četvoro prvo silovalo , pa ubilo jednu Azijatkinju.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast na hrabrosti i istrajnosti.
nisam sigurna da cu taj film i odgledati u bioskopima. znam da me i sama pomisao da radnju filma pogadja, sto je ljudski,ali se bojim kako ce tek film ostaviti trag.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, ne bi mogla da gledam taj film, sam opis me uzasava i pomisao sta rade te zivotinje po Iraku...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
nisam sigurna da cu taj film i odgledati u bioskopima. znam da me i sama pomisao da radnju filma pogadja, sto je ljudski,ali se bojim kako ce tek film ostaviti trag.

Evo da ti ja odmah kazem da se nece ni cuti za njega u Americi Rolling Eyes A verovatno ni u Nemackoj a ni Britaniji a za ostale ne znam...

I bez filma se znalo shta oni rade tamo, dzaba shto neko pokooshava da to svima pokaze, pare "kupuju heroje", pishu knjige iz istorije i "ispravljaju nepravde"...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta li su sve radili kod nas na Balkanu ( i rade )?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:

slazem se sa ovim, ne zelim da ga gledam ali se nadam da ce se mnogi zamisliti posle gledanja istog

" I know the way to fuck them all...."

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih podnijela da pogledam ovaj film ...

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Novi film Brajana de Palme šokirao Veneciju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon