www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odrezao si penis kako više ne bi bludio
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:07 pm    Naslov poruke: Odrezao si penis kako više ne bi bludio Na vrh strane Na dno strane

Odrezao si penis kako više ne bi bludio

MADRID - Mladi Španjolac (30) odrezao si je penis i bacio ga u zahod u svome domu u Salamanci, na zapadu zemlje, uz objašnjenje da "više ne želi činiti grijehe", objavili su tamošnji mediji.

U bolnicu ga je hitno odvezao član obitelji i život mu nije u opasnosti, no spolovilo mu nije moglo biti spašeno.

Mladić nije dao dodatno pojašnjenje o motivima svoga postupka, a mediji nagađaju da se vjerojatno radi o psihičkom poremećaju. (Hina)

jutarnji.hr

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta reci...
bolest je bolest...

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogao je da ga ostavi bar da ima čime da urinira. E, kukavac sinji...

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Katastrofa Rolling Eyes

To je sve sto mogu rec... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Blago si ga njegovoj majci,
i španskom gradu Salamanci....

Ponos i dika toga mesta u Španiji. Mislim da znam šta je u pitanju. To je samo jedan od mase onih koji je našao da tumači Bibliju na svoj način. Lepo piše da je uradio to da "više ne želi činiti grijehe". U Bibliji ima deo kad se kaže da Gospod nekad hoće da dovede u iskušenje svoje pristalice, kako bi proverio koliko su mu stvarno odani. Ovaj je to shvatio na svoj način i odsekao alatku. Nož u ruke i fike-fik...
Medjutim , to nije dovoljno. Greh nije samo ako uradiš nešto nego ako i pomisliš na to.
Dakle naš junak je i dalje na iskušenju. Ko nama garantuje da on neće baciti oko na neku lepu Huanitu.Ko nam to garantuje? A to je već greh.
"Ako čovečije oko uvredi Boga, onda čovek treba da ga izvadi!

Gringo, tvoja žrtva je , kao što vidiš, suviše mala da bi zadovoljio kriterijume koji su potrebni da bi postao svetac.

Zafira
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: negde na severu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta,ludaka od coveka Shocked

remember that it could be still worse!!!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je poslednje sto bih ja sebi uradio....ma pre bih se ubio Shocked

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako coveku ne treba njegova stvar,mozda planira i promenu pola meni ne smeta.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:

Gringo, tvoja žrtva je , kao što vidiš, suviše mala da bi zadovoljio kriterijume koji su potrebni da bi postao svetac.

Laughing Laughing Laughing Nemam nishta vishe da kazem, alal ti vera batice Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Odrezao si penis kako više ne bi bludio Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon