:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Slušanje muzike tokom obroka povećava količinu pojedene hrane i produžava boravak za stolom, tvrde američki naučnici. Tokom istraživanja 78 studenata je dobilo zadatak da tokom jedne sedmice vode detaljan dnevnik o tome šta i koliko su pojeli, s kim su jeli, koliko je ljudi bili za stolom i da li je za vreme obroka svirala muzika. Pokazalo se da slušanje muzike tokom obroka povećava količinu pojedene hrane i produžava boravak za stolom. To potvrđuju i ranije studije koje su potvrdile da ljudi popiju više tečnosti ako je muzika glasna, a kad slušaju rok popiju više alkohola. (RTS)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Ja mislim da je to glupost. Bila je relativno skoro i vest da ako gledamo TV prilikom obroka da isto kao povecavamo unos hrane i duze ostajemo za stolom.
Mislima daj... Ako cu pojesti tanjir supe - pojescu tanjir supe ili sta vec... Cista glupost.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Ne verujem u ta njihova istraživanja. Pod plaštom nauke prave cirkusijadu. Dosadno ljudima , pa da sprovode neku zezanciju.
Čekaj, stani malo... Da nije greška u naslovu? Da nije kod pomenutog glagola zamenjeno jedno slovo, mislim na treće slovo(umesto slova d treba dabude slovo b). E, onda...Onda ima istine.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
za muziku nije ali kod mene je slucaj dok citam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ma, glupost! Znam po sebi da mogu i da jedem i slušam muziku, ali u svakom momentu mogu da prekinem.
| dameski je napisao/la sledeće: | za muziku nije ali kod mene je slucaj dok citam  |
Ote mi reč iz usta.
|
|
 |
timeless_lady Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Sep 2007 Poruke: 1

|
|
|
za rok muziku je to tacno...znam iz iskustva...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|