www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Darko Milicic psuje sudije
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ali uvek postoji kultura i nivo, da se pokaze da smo iznad svega...na zalost nismo, vidi se
mnoooogo smo ispod

" I know the way to fuck them all...."

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nek psuje, sta sad? Iznervirao se, to je bilo u afektu... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uostalom, ima čika Vojin Sinalco para da plati sve to. A nije ni cicija. Nit je ikad bio.
Vojo, natočider još po jednu , pa da se polako razilazimo.

solj.saba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jun 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 12:13 pm    Naslov poruke: SRAMOTA Na vrh strane Na dno strane

Sramota, pa to nije opravdanje ni za maloletnika!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:
Ma nek psuje, sta sad? Iznervirao se, to je bilo u afektu... Rolling Eyes

jao bre Mayo, a da je uhvatio da se bije sa sudijama posle utakmice, i onda bi se vadili na to , iznervirao se, jadan, treba ga razumeti...

sto se Divac i Djordjevic nisu tako ponasali u svoje vreme?

ma daj.....

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

jao bre Mayo, a da je uhvatio da se bije sa sudijama posle utakmice, i onda bi se vadili na to , iznervirao se, jadan, treba ga razumeti...

Ma trebao je i da ih prikooca, znash kad bi im sledeci poot palo na pamet da im "promaknoo stvari" Rolling Eyes

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:

Ma trebao je i da ih prikooca, znash kad bi im sledeci poot palo na pamet da im "promaknoo stvari" Rolling Eyes

tipicno srpsko razmisljanje, da se sve moze resiti pesnicama....zato nam tako i jeste Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tipicno srpsko razmisljanje, da se sve moze resiti pesnicama....zato nam tako i jeste Rolling Eyes

Ne, nego treba mirno da gleda dok ga ovi zaj*bavajoo Rolling Eyes A inace za to "tipicno sprko razmishljanje" ne znam da li pratish ishta osim tensia od sportova pa da primetish kako se igraci iz "civilizovanih nacija" ponashajoo Rolling Eyes

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koliko god da je u pravu, nacin na koji je izrazio svoje negodovanje je za svaku osudu.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:

Ne, nego treba mirno da gleda dok ga ovi zaj*bavajoo Rolling Eyes A inace za to "tipicno sprko razmishljanje" ne znam da li pratish ishta osim tensia od sportova pa da primetish kako se igraci iz "civilizovanih nacija" ponashajoo Rolling Eyes

dragi moj, pratim sve sportove i nisam ni malo neobavestena i vrlo dobro znam da drugi tako ne smeju da se ponasaju u svojim zemljama , jer ih udaraju po dzepu i po kaznjavanju od nekoliko meseci zabrane...

aj da se vratimo na temu Wink

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i ja sam psovao sudiju....zasluzio je, kad ne ume da sudi i treba da ga psuju Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dragi moj, pratim sve sportove i nisam ni malo neobavestena i vrlo dobro znam da drugi tako ne smeju da se ponasaju u svojim zemljama , jer ih udaraju po dzepu i po kaznjavanju od nekoliko meseci zabrane...

Draga moja njega soo vec opalili po dzepoo Rolling Eyes A i boli ga oovo, NBA ti je totalno izolovan od svega, uopshte nije povezana sa "ostatkom sveta" Cak i da ga diskvalifiikoojoo on ne bi samo igrao za reprezentaciju (a i ovako nece igrati jel nema ootakmica skoro) Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Darko Milicic psuje sudije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon