:: |
Autor |
Poruka |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Iskorištavanje na obostrano zadovoljstvo,ne vidim ništa loše u tome....naravno ako su oboje za....samo naprijed
btw...ne poznam nikoga tko to ne voli....
|
|
|
|
|
 |
ZooRooX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26

|
|
Ako se sloze obadvoje da nepostoji niste sem te jedne noci ond je ok! Niko nikoga nemoze da prisili na nisto!
|
|
|
|
|
 |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
Naravno da DA! Ne teram je ja motkom nego cura sama pristane sta vise ona insistira tako da sam ja ugrozena vrsta...
|
|
|
|
|
 |
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122

|
|
Naravno da volimo, cak i na dvije noci.
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Da, rabljenje radne snage je to, zamalo kao belo roblje...
Svako svoj "mozak" ima, pretpostavljam. Uz taj mozak se donosi sa sobom i izvestan odgoj, tako i izvesna moralna načela. Kome ne smeta da uveče pije i sutradan da ga boli glava i sl. njemu ne bi trebalo ni da smeta da ode "na jednu noć" u pohode. Jer, smatram, ista ta moralna načela bi trebala da nam "brane" da se natreskamao "k'o majka". Svodim na isto. Josh ako se to deshava u dogovoru.
+ "Znash... ja bih samo...
x Znam, sve je jasno....
Nema ni slovo "i" od iskoristavanja. Izvestan broj romansi i lepih do groba veza se izrodio ovim putem.
Kondome u dzepove i na "svijetlo oruzhje" i jurish Smatram.
|
|
|
 |
tabakva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 13 Mesto: Valjevo

|
|
To kad riba kaze hteo je da me iskoristi, ili iskoristio me je, a u, pa ko koga tu folira, iskustveno tvrdim da je obrnuto, ali se ne zalim xe xe poZZ svima
|
_________________ Sta reći... |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
kao što sam napisao već dok sam bio mlađi volio sam kučke.sa kojima sam bio samo jednu ili dve noći .to je zakon kad si mlađi ono do 25g.nije ti bitna uopšte u tvom daljem životu.
dok ne naletiš na onu pravu koja se obično nalazi u tvojoj blizini ali ti je nevidiš ili neprimjećuješ.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|