:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Tridesetogodišnji J.M. iz Knjaževca uhapšen je juče jer terao svoju
suprugu da potpuno gola šeta kroz grad! Da situacija bude još gora,
nesrećna žena je to morala da uradi dva puta, dok je sve to iz kola
posmatrao prijatelj njenog muža.
J.M. je juče prepodne sačekao svoju godinu dana mlađu suprugu M.M. da izađe sa posla na pauzu i prisilio da uđe u automobil u kojem se već nalazio njegov prijatelj. Njih dvojica su je zatim odveli van grada i izvukli iz kola. Vređajući je i nazivajući je pogrdnim imenima, suprug joj je naredio da se skine gola. Kada je to učinila, J.M. ju je naterao da se tako naga prošeta kroz ceo grad, dok je on hodao iza nje preteći joj sve vreme. Njegov prijatelj je sve vreme vozio automobil iza njih. Kada su stigli do zgrade u kojoj radi, suprug ju je opet prisilio da uđe u automobil, pa su je opet odvezli izvan grada. Siledžija je svoju suprugu naterao da sve to ponovi.
Na svu sreću, za vreme ove druge šetnje neko od prolaznika je pozvao policiju i obavestio je o ovom nesvakidašnjem maltretiranju. Policajci su ga zaustavili na ulici, priveli ga i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle kojeg će biti priveden istražnom sudiji. Inače, J.M. se nije opirao hapšenju i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.
blic
|
|
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Hm.. Koji "la kreten"...
Da je neznam sta uradila.. Ona je ipak njegova supruga! I tako brukajuci nju, obruao je i samog sebe. Josh kukavica poveo i "prijatelja" u pomoc.. Joj mozga..
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ja bih ga golog cerecila
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
marijaKS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 1

|
|
|
....to je jedan bednik i ne zasluzuje slobodu
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Bar da su zakoni kod nas kao u nekim državama SAD, pa da i on malo prošeta par krugova oko grada go ko pištolj...
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Da da zalosno je sve sta zene prezive, ovo je ocigledan primer animalnog ponasanja
prema zenskom rodu Namerno sam postavio vest zato sto sam protiv bilo kakvog
oblika nasilja a pogotovo prema zenskom rodu - jer na kraju krajeva bicemo i mi sami
roditelji a i ova nesrecna zena je necije dete......
|
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Hmmmmmmmm stvarno nesto nesvakidasnje.....mada ubedjen sam da postoji debeo razlog zasto je to ucinio
|
|
 |
ivastef Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 2

|
|
"...mada ubedjen sam da postoji debeo razlog zasto je to ucinio."
Naravno da postoji razlog...u njegovoj glavi. Zašto ljudi svoje frustracije leče nasiljem nad drugima?
|
|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Slažem se, ivastef. Ni na koji način ne opravdavam to što je učinio, šta god se desilo, sve se moglo rešiti kući, u četiri oka, na neki normalan način. Ali, kada je neko idiot (kao dotični muž)... eto šta se dešava.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Njega treba naterati da ucini isto tako... da se seta go....
|
|
 |
olga19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 2

|
|
|
Zaista je zalosno sto (svuda, pa i ovde) postoje ljudi koji to, pa makar i u samoj svojoj podsvesti, odobravaju. Ne znam dokle ce najveci drustveni olos, narkomani i psihopate da zlostavljaju nase zene. I 10 godina zatvora je malo jer ko zna sta ce biti u njegovoj glavi kada izadje. Tu bi najvise pomoglo, kao kod muslimana, neko javno bicevanje na trgu (kako njega tako i psihopate prijatelja). Takodje je zalosno sto nasi mediji slike napacene zene koriste da bi sebe istakli. Nemam reci.
|
|
|
| |
|
 |
|