:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Muškarac je bio ozlijeđen u prometnoj nesreći. Proglašen je mrtvim i prevezen je u bolnicu na autopsiju. Patolozi su shvatili da nešto nije u redu kad je počeo krvariti.
CARACAS - Venezuelanac Carlos Camejo (33), koji je bio proglašen mrtvim, probudio se u mrtvačnici u nesnosnoj boli nakon što patolozi počeli njegovu autopsiju.
Camejo je bio proglašen mrtvim nakon prometne nesreće u blizini Caracasa i prebačen u bolničku mrtvačnicu. Patolozi su shvatili da nešto nije u redu kad je Camejo na autopsiji počeo krvariti.
"Probudio sam se jer je bol bila nepodnošljiva", rekao je 'mrtvac' za list El Universal. Njegova supruga, koja je bila pozvana u mrtvačnicu kako bi ga identificirala, pronašla ga je kako sjedi u hodniku - živog.
Iz bolnice nisu komentirali događaj. Camejo je kao dokaz za svoje tvrdnje ponudio ožiljak i dokument kojim se naređuje autopsija.
Hina|Net.hr
15.09.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
kako je dr koji je vrsio obdukciju preziveo ovaj sok
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Gospode boze.... ma normalno da se probudio od bola...........
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
joj uzasa...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
katastrofa...
|
|
 |
Mara 82 Iskusni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis

|
|
|
Pa mislim, danas stvarno ne znaš šta te sve može snaći.
|
|
|
| |
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
ja se smejem k'o budala,a ne daj Boze nikome!Kako li je bilo njegovoj zeni kada ga je videla zivoga?Sreca i strah u istom trenutku....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Dešava se to, možda je u pitanju bila klinička smrt.
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
mozda mozda, mada woooow!
jadan covek! doduse i jako srecan kad se sve sabere zar ne?
|
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
|
koji uzas...
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|