:: |
Autor |
Poruka |
mimy Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313

|
|
*~*Dixy*~* je napisao/la sledeće: | BMW bilo koji, a to za Audija pitaj Rileta-mastera on gotivi Audi...  |
al ljudi covek je pitao do 5000,kupovina dobrog polovnjaka.kakvog bmw-a moze da kupi za 5000? nekog iz 92,3,4..koji je presao 300 000 i izvinite al stvarno mislim da je onda bolje kupiti neki pezo 206 ili bilo sta drugo,al malo novije,a ne neke stare serpe koje su vec izgazili. ma koliko bmw bio kvlitetniji
|
_________________ B & M |
|
|
|
 |
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....

|
|
Moj savet Opel Omega ´b´,Fiat Brava,novi Yugo Florida dizel sa pezoovim mororom(NOVO JE NOVO,a kosta oko 5000),ili Daewoo Lanos....veruj mi ako uzmes neki od ovih neces se pokajati!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
po meni je to audi 100 c 4, bmw 520, mercedes 124, golf 3 gti, vw corado, ima jos da nenbrajam
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |
ludi kure Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Jul 2007 Poruke: 876 Mesto: rajvosa

|
|
Najbolje ti je da kupiš neki clio, pežo 206, polo ili ibiza, godina tamo negdje 2000, 2001, 2002, 2003 benzinca. Za ova auta ti nisu skupi djelovi, nije skupo održavanje, a ni potrošnja. Samo raspitaj se malo, jer svako auto ima manu. A sto se tiče BMW-a i Audi-ja to su super auta, ali za te pare možeš dobiti samo starije modele. Što znači da je većina tih auta pržena. Ali to je tvoj izbor.
|
|
|
|
|
 |
orlovic23 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 1 Mesto: Arandjelovac

|
|
|
|
 |
milan*miki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2007 Poruke: 24 Mesto: Banja Luka

|
|
brate uzmi ford mondea 98-2000 godiste. benzinac 2.0i extra...
|
_________________ ako ne znaš šta pričaš, ne laprdaj!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|