:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Dušan Svilar je pobednik treće sezone takmičenja „Zvezde Granda”. Pred više od 15.000 fanova na beogradskom Tašmajdanu, odluku o pobedniku najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji doneli su SMS glasovi publike. Za Svilara je glasalo više od 200.000 ljudi. Njemu je pobeda donela besplatno snimanje albuma, marketing od godinu dana, turneju po Srbiji i dijaspori i „Ford Fiestu”, a nagradu mu je uručio Vlade Divac. Vlasnici „Grand produkcije” Lepa Brena i Saša Petrović imali su razloga da blistaju od zadovoljstva. Oborili su rekor Taša u posećenosti, a u svim krugovima glasanja u nedelju uveče stiglo je više od milion SMS-ova. Posle prvog kruga, od sedam kandidata od pobede su morali da se oproste Silvija Nedeljković i Slobodan Batjarević Cobe.
Drugi krug je bio daleko neizvesniji, a posle njega u konkurenciji su ostali Radmila Manojlović, Dušan Svilar i Milan Dinčić Dinča.
Novo glasanje na suze nateralo je Dinču, a finale je bilo neizvesno do kraja, da bi glasački tas u poslednjem trenutku ipak pretegnuo u stranu Dušana Svilara.
Ipak, ni ostala šestorka nema mnogo razloga za razočaranje, jer su pokazali da na njih srpska estrada mora da računa, ali i zbog činjenice da su još ranije potpisali višegodišnje ugovore sa „Grandom”.
Finale je obeležio i nastup specijalnih gostiju - Lepe Brene i Dare Bubamare, ali prvih „originalnih Zvezda Granda” - Tanje Savić, Slavice Ćukteraš, Baneta Mojičevića, Stevana Anđelkovića, Darka Filipovića i Nemanje Nikolića.
Program je vodio „alfa i omega” „Granda” Saša Popović uz pomoć, za ovu priliku pomirenih, Ene Popov i Marka Miljkovića. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
a cobe prvi ispao > steta
|
|
|
| |
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Milo mi je sto je pobijedio jer se po mnogo cemu razlikuje od ostalih takmicara,a ima zaista divan glas.
Ali ipak,to je takmicenje za buduceg pjevaca narodne muzike,nadam se da nece to postati
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Cestitam...mada mi se vise svidjala Radmila...ali koliko je bilo muskaraca,ni ne cudi me da je jedan od njih pobedio Volela bih da je neko snimio to vece,da gledam kako je bilo,ako neko zna gde mogu gledati na netu ili bilo gde reprizu,nek mi neko javi...
|
|
|
| |
|
 |
marina123 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 7

|
|
|
svi su bili odlićni ali svilar ima baš poseban glas
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Zanimljivo... pobedio je sa pesmom koja uopšte nije narodnjak.
A jeste mi bio smešan Saša Popović kad je pružio mikrofon Vladi Divcu.  
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Svilar ima božanstven glas, mada su svi momci bili jako dobri, Nemanja je njam , onako za posedovanje , doista jeste neobično da na takmičenju za pevača narodne muzike pobedi neko ko je pevao samosame zabavnjake, ali bitno je da je kvalitet pobedio
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
samo da ne postane još jedan narodnjak. pod silom sam gledao taj izbor, stvarno momak dobro pjeva i zasluženo je pobjedio, kažem, samo da ne postane narodnjak, onda šteta za njega jer ima momak potencijal da postane jako dobar izvođač zabavne muzike
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
cutthroat Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 3

|
|
Dule majsore imas dobar glas dobar si pjevac.I kad snimis cd imas li namjeru dolaziti u jedan mali grad u Rs Bratunac
Srbija Do Zagona
Dule imas i glas ali najvise si pobedio zbog pesme cija je ono zvezda
Himna Zvezde iz 90/91
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
ne znam, prve 2 pesme je otpevao malo slabije, nisam bila zadovoljna, ali kad se uzme u obzir da ima samo 16 ili 17 godina, buducnost je pred njim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
kovrdzavasju Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 2

|
|
Dule je najbolji pevac. Samo tako neka nastavi. Dule najbolji si. :d :d :d :d :d
[Edit by Slejdž: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
| |
|
 |
dmaks Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 2

|
|
Dobar glas al ovo je ipak narodna muzika i Rada je bila bolja.
Ne mogu mu oprostiti sto je dirao onu žutu igračicu!
|
_________________ NIŠTA I NIŠTA DAJU NIŠTA
ZNAČI CRVA NIJE NI BILO |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|