:: |
| Autor |
Poruka |
orlandich Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Avg 2007 Poruke: 2

|
|
| spiderwoman je napisao/la sledeće: | Milo mi je sto je pobijedio jer se po mnogo cemu razlikuje od ostalih takmicara,a ima zaista divan glas.
Ali ipak,to je takmicenje za buduceg pjevaca narodne muzike,nadam se da nece to postati  |
devojko da li si pri cistoj svesti ako je svilar ok onda je meni decko orlando blum.mislim stvaro nemas ukusa.
P>S> a i ne zna nesto da peva sve je na istu foru
ma vi ste svi prsli ako vam je svilar dobar. ma na svakoj zurci su narodnjaci sta vam je ljudi.a svilar nezna nista da peva samo onog zdravka tosea i tako to.sada su narodnjaci zakon ljudi a i sav je mutav i nezna da se pokrene ko da ga je pravio carli caplin.neznam sta je vama ali nista nacisto
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
[quote="orlandich"] | spiderwoman je napisao/la sledeće: | Milo mi je sto je pobijedio jer se po mnogo cemu razlikuje od ostalih takmicara,a ima zaista divan glas.
Ali ipak,to je takmicenje za buduceg pjevaca narodne muzike,nadam se da nece to postati  |
devojko da li si pri cistoj svesti ako je svilar ok onda je meni decko orlando blum.mislim stvaro nemas ukusa.
P>S> a i ne zna nesto da peva sve je na istu foru
ma vi ste svi prsli ako vam je svilar dobar. ma na svakoj zurci su narodnjaci sta vam je ljudi.a svilar nezna nista da peva samo onog zdravka tosea i tako to.sada su narodnjaci zakon ljudi a i sav je mutav i nezna da se pokrene ko da ga je pravio carli caplin.neznam sta je vama ali nista nacisto
Hehehe,ko god da si uljepsa mi dan svojim komentarima koji su zaista na mjestu samo ne shvatam sto ce ti orlando blum u svoj toj prici
A neko je bio pametan pa je rekao da o ukusima ne raspravlja
Uvijek sam vise cijenila ljude koji imaju skolovan glas i talenat za razliku od onih sto se skinu pa zavijaju(tipa vase drage cobanice cece )a mene boli glava od toga,pa se vise i ne cudim sto je sve oko nas tako jeftino bez trunke umjetnosti u sebi
"...sto je jeftino,to se dobro prodaje..."
toliko od mene
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
| |
|
 |
Ivan015 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac

|
|
|
nije lose ali sam ipak navijao za Nemanju...svilar mi je bio bled od pocetka...ali na kraju je razbio...
|
|
|
| |
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
Nemanja je bio mnogo bolji od njega,mada nije ni on bio toliko los
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|