www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Murinjo napustio Čelsi!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 53

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 8:17 am    Naslov poruke: Murinjo napustio Čelsi! Na vrh strane Na dno strane

20. septembar 2007. | Izvor: B92, BBC | MR
Murinjo napustio Čelsi!
Portugalac Žoze Murinjo nije više menadžer engleskog vicešampiona Čelsija. Murinjo se sporazumno razišao sa londonskim klubom, navodi se u saopštenju iz Čelsija koje je dostavljeno medijima u ranim jutarnjim satima. Murinjo je imao prilično nesiguran start sezone sa Čelsijem, koji je trenutno peti na tabeli Premijer lige, a remi sa Rozenborgom u Ligi šampiona (1:1) je treća uzastopna utakmica na kojoj Čelsi nije zabeležio pobedu.

Murinjo je najuspešniji menadžer Čelsija u istoriji sa dve uzastopne titule osvojene 2005. i 2006. godine. Prošle sezone Čelsi je bio iza Mančestera u Premijer ligi, ali je osvojio FA i Karling kup, trofej koji je pripao Čelsiju i godinu dana ranije.

Proglašen je za menadžera godine u Premijer ligi, 2005. i 2006. godine.

Portugalac je došao na Stamford Bridž 2004. godine i imao je ugovor do 2010. godine. Međutim, mediji su mesecima spekulisali da Murinjo nije u dobrim odnosima sa gazdom kluba Romanom Abramovičem. Portugalac je u januaru izjavio da bi želeo da ostane u Čelsiju do kraja ugovora ukoliko dobije podršku iz kluba, što se očigledno nije desilo.

Još uvek nije poznato ko će naslediti Murinja u Čelsiju, kojeg tokom vikenda očekuje gostovanje na Old Trafordu i derbi sa Mančester junajtedom.

balsa31
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 06 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predlazem da umjesto njega dodje nas trofejni trener Miljan Miljanić Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne svidja mi se sve to

kada su pobedjivali sve je bilo super, kovao se u zvezde....a kad nastane mala kriza onda svi beze od odgovornosti

sto nije sacekao kraj sezone pa tek onda da ode? ili da je otisao na leto...nego sad kao....bas je frajer Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa tek je počela sezona...pa šta ako je loš start, sve bi se još moglo preokrenuti.... a šta je bio čelzi prije Abramovića...ništa, rupa...nemože biti uvek na vrhu

vlado karakaj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da bi zvezda ove godine nekog pobedila mozda pixi njega treba da dovedie

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bilo je lepo dok je trajalo Rolling Eyes .....Chelsea je poceo da propada kad je doveo Shefcenka, to mu je bila najveca greska.....Eh sad i ja mislim da je dobro sto je Murinjo otisao...vreme je da dodje neki novi.... Rolling Eyes .....sta ako to bude Fabio Cappelo Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I šta ćemo/će/ćete sad? Eh, muko moja... Sve što vredi od trenerskog kadra je našlo uhlebljenje, koga sad da dovedu? Živu neka dovedu, Milana Živadinovića pa da vide kako je nama bilo dok je vodio reprezentaciju, kakve smo mi glupe izjave morali da slušamo.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jadan Murinho sada, bez posla, a treba hranu onoliku gladnu celjad...

Mourinhu 36 milijuna eura odštete!

Sudeći prema odštetom zahtjevu, Jose Mourinho neće napustiti Chelsea bez ispaljenog metka...

Samo nekoliko sati nakon što je napustio Chelsea, portugalski trener je sa svojim odvjetnicima počeo pregovarati o odšteti. Za raniji odlazak s klupe mogao bi dobiti čak 36 miilijuna eura.

Jose Mourinho je sa Chelseajem imao ugovor na još tri sezone vrijedan oko 22 milijuna eura, no čini se da su u ukupan iznos odštete uračunate i raznorazne tajne klauzule, koje su najvjerojatnije trebale biti isplaćene na ime bonusa.

U međuvremenu, sa Stamford Bridgea su potvrdili da su klub napustili i Mourinhovi pomoćnici – Baltemar Brito i Rui Faria, kao i skaut Andre Vilas, te trener vratara Silvino Louro.

Net.hr|Totalsport
20.09.2007.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Murinjo napustio Čelsi! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon