:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Senator Nebraske tuži Boga zbog terorizma i nesreća
Senator Nebraske Ernie Chambers tuži Boga, nadajući se da će time dokazati besmislenost nekih drugih tužbi. Ono što on zamjera sustavu jest činjenica da vrata sudnice moraju biti otvorena svima. U tužbi traži da se trajnom zabranom naredi Bogu da prestane s određenim štetnim aktivnostima i terorističkim prijetnjama. Zbog iznimnih okolnosti slučaja, od suda se isto tako traži da izbjegne osobnu uslugu, a budući da je optuženi Sveprisutan, tužitelj pretpostavlja da će Bog znati za ovakav postupak.
monitor.hr
Wired
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
Ajd sad ti Boze u corku zbog terorizma
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Mislim da su njegovi roditelji napravili opasnu grešku što 9 meseci pre njegovog rodjenja nisu prespavali.Jednostano prespavali... Svet bi bio siromašniji za jednu budalu.
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Pa dobro... Cinjenica je da nema Boga, bilo bi manje nesreca, al' ajde... Nesto sto ne postoji(Bog), ne moze se oterati u corku...
|
|
 |
sara_x Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115

|
|
Znači... Ja još uvek verujem da neko samo malo zeza
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jel ce biti nebeski sudija i nebeski advokat ili ovi, "nasi"?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Kad se sve sabere i oduzme, ja sam optimista, mislim da će ovo biti priča sa srećnim krajem. Danica će smotati jednu pitu, Djura će mu oprostiti što ga je tukao i svi veseli i zadovoljni imaju da se zagrle, zapevaju jednu izvornu i izljube se tri puta.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|