:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Borba za gole grudi
Dvije slobodoumne američke studentice odlučile su se boriti svim sredstvima da i ženama omoguće da ponosno, bez zgražanja i seksističkih komentara pokažu cijelom svijetu svoja poprsja.
Dvije studentice upustile su se u borbu za pravo na gole grudi.
Ragnhild Karlsson i Kristin Karlsson su se na to odlučile nakon što su izbačene iz lokalnih toplica jer su se okupale bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.
''Plivale smo neko vrijeme i nitko nije obraćao pažnju na nas dok nas spasiteljica nije pozvala sa strane i rekla da odjenemo gornji dio kostima ili da odemo, pa smo otišle''.
Nakon te ponižavajuće situacije djevojke su se odlučile boriti za jednaka prava žena i muškaraca u bazenima.
Djevojke smatraju da su grudnjaci ti koji skreću pozornost na ženske grudi.
''To je pitanje jednakosti. Ako žene moraju nositi gornji dio, moraju i muškarci''.
Osoblje bazena se brani činjenicom da su slučajevi seksualnog zlostavljanja uistinu česti na bazenima, dok uprava toplica kaže da je to osnovno pravilo koje ne namjerava mijenjati.
''Postoje tri razloga za to. Prvi je sigurnost, drugi je higijena , a treći, o kojem se uopće ne bi trebalo raspravljati, je pristojnost'', kaže glasnogovornica.
Ishod ovog slučaja je za sad nepoznat i još uvijek neizvjestan.
Net.hr
22.09.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Sto jos necu procitat ovdje...
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
|
pih, ja se ne slazem sa devojkama. nek idu na nudisticku plazu. toga sada skoro svuda ima. toliko!
|
|
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
ja sam za free, kao i za sve na netu
|
|
|
| |
|
 |
SrXXX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba

|
|
Ja se slažem sa njima. Neka slobodno idu bez gornjeg dijela
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|