:: |
| Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Da više ne razmišlja o rokeru Pitu Doertiju, manekenka Kejt Mos pokazala je i time što se verila sa novim dečkom Džejmijem Hincom, gitaristom grupe The Kills.
Oni su u vezi tek dva meseca, ali su za to vreme stigli da obidju većinu noćnih klubova u Londonu, što je bio pravi izazov za paparace.
"Kejt i Džejmi bili su zajedno danima i noćima, a onda je jednog dana Kejt pozvala i rekla da se verila", rekao je za "Daily Mirror", jedan blizak prijatelj manekenke.
Porodica i prijatelji Kejt Mos oduševljeni su jer je njen novi momak drugačiji od "problematičnog" rokera Doertija, sa kojim je ona bila godinama u vezi, puneći trač rubrike svetskih tabloida.
(MONDO)
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Dugo ce da traje
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
sada definitivno nece biti traca o njoj a i sto francuskinja kaze, ima to da traje dugooooo...
|
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
al je ta zena polupana, pa to je strasno
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|