www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pomahnitale ose izujedale šetače u Beogradu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 04, 2007 10:30 pm    Naslov poruke: Pomahnitale ose izujedale šetače u Beogradu! Na vrh strane Na dno strane

Više od dvadeset ljudi zbrinuto je u sredu po podne u KBC „Bežanijska kosa” jer ih je u parku kod Politehničke akademije na Novom Beogradu napao i izujedao roj osa, prenosi „Pres”. Napadnuti građani, među kojima je bilo i nekoliko dece, uspaničeno su mahali rukama i branili se od više stotina osa, koje su bile na čokoladici bačenoj na travnjaku, pa su neki od njih zadobili i po desetak ujeda u glavu, vrat, ruke i druge delove tela! Policija je po prijavi da se nešto čudno dešava u parku odmah trakom obeležila kritično mesto, ali niko iz nadležnih komunalnih službi do kasno u noć nije došao da ukloni roj osa iz parka! „Bilo je strašno! U životu nisam mogla da zamislim da se tako nešto može dogoditi. Prva je utrčala žena koja je cela bila izujedana po glavi, a jedna osa joj je i dalje bila u kosi. Pokušali smo da joj pomognemo, a ubrzo se stvorilo puno ljudi koji su u talasima ulazili u radnju i jaukali”, objašnjava devojka zaposlena u obližnjoj prodavnici.

Građanima koje su ose napale prva pomoć ukazana je u obližnjoj zdravstvenoj ambulanti u Studentskom gradu, odakle ih je dežurna lekarka uputila u KBC „Bežanijska kosa”.

„Mi smo primili petnaestak ljudi. Ukazali smo im prvu pomoć i poslali ih na dalje preglede u bolnicu na Bežanijskoj kosi. Komplikacije u ovakvim slučajevima mogu da nastupe i u naredna 24 sata, a situacija uopšte nije bila bezazlena! Ljudi su bili potpuno izrešetani od uboda, koji su najčešći bili po glavi - objašnjava dežurna lekarka u ambulanti Studentskog grada.

Lekarka iz ove ambulante u panici je pozvala sve nadležne službe u gradu, a odazvala se samo policija. Ne znajući šta da radi, nazvala je i direktora ”Beo-zoo vrta„ Vuka Bojovića da pošalje neku svoju ekipu koja bi smirila pomahnitali roj osa!

”Zvala sam u panici sve službe po gradu! Prvo sam nazvala policiju i supruga, koji je paralelno sa mnom zvao. Očajna, na kraju sam pozvala Vuka Bojovića da vidim da li on ima u svom preduzeću službu koja može da pomogne„, objašnjava lekarka za ”Pres„.

Niko od građana koje je napao roj nije mogao da objasni otkud su se ose stvorile u parku. Jedna od žrtava pomahnitalih osa bila je i Beograđanka Gordana Vasiljević.

”Mene su napale iz čista mira! Prolazila sam trotoarom i čula zujanje oko glave, a u isto vreme osetila i ubode. Dok sam shvatila šta se događa, bila sam skroz izujedana po vratu i glavi! Bilo je užasno! Sva sreća da su nam doktori iz Studentskog grada pritekli u pomoć.

(Mondo, Pres)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2007 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao da je Hickok rezirao Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pomahnitale ose izujedale šetače u Beogradu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon