:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Francusko tužilaštvo zatražilo je visoku novčanu kaznu za ženu koja je jarko crvenim nakarminisanim usnama poljubila čisto belo platno slike američkog umetnika Saja Tvomblija, vredne dva miliona evra. Suđenje je usledilo dva dana nakon što je pijana banda upala u muzej Orsej u Parizu i oštetila sliku čuvenog francuskog impresioniste Kloda Monea. Okrivljena Rindi Sam (30), poreklom iz Kambodže, uhapšena je u julu nakon što je utisnula obris svojih nakarminisanih usna na Tvomblijevu sliku tokom izložbe posvećene američkom slikaru u Avinjonu, na jugu Francuske. „Samo sam je poljubila”, kazala je mlada žena na sudu. „To je bio čin ljubavi. Kada sam je poljubila, nisam razmišljala. Mislila sam da će umetnik shvatiti”.
Rindi je izdala saopštenje u kome se distancira od vandala koji su oštetili Moneovo delo. „Na jednoj strani imate gnusan bestijalan čin okrutnosti, a sa druge čist, strastven čin ljubavi”, stoji u njenom saopštenju. Nimalo impresionirano njenim obrazloženjem, tužilaštvo je njeno ponašanje nazvalo „kanibalizmom” i zahtevalo globu od 4.500 evra i da se Rindi primora da pohađa kurs pristojnog ponašanja. (Tanjug)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
kad jedna vrsta kreten moze obozavati prazno,belo platno kao
"umetnicko delo",
druga vrsta kretena moze proceniti to isto platno na 2 miliona
a treca vrsta kretena da osudi devojcin cin "kanibalizmom"...
(osim globe je osudjena na odstetu tog "vrednog" dela, 2 milioncica)
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kakva glupost ljudi moji
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|