:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Čelnici košarkaške regionalne NLB Lige suspendovali su u četvrtak trenera Partizana Duška Vujoševića zbog sumnje da je posle utakmice 3. kola sa FMP-om udario sudiju Branislava Mrdaka, koji ga je potom prijavio za napad. Konačna odluka biće doneta za nedelju dana kada budu prikupljeni svi izveštaji sa utakmice i u vezi sa incidentom. Vujošević zbog suspenzije neće moći da vodi tim sa klupe u 4. i 5. kolu NLB Lige (protiv Slovana i Heliosa u gostima). Trener Partizana je posle prijave Mrdaka rekao da je „potpuna izmišljotina” da ga je udario. „To je klasična izmišljotina. Postoji snimak utakmice i dosta svedoka. Sudije na ovom meču nisu odlučivale pobednika i žao mi je što zbog ovakve laži uopšte moramo da pričamo i komentarišemo arbitre. Očigledno mu nije čista savest, čim radi takve stvari”, rekao je Vujošević. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
slepac ostaje slepac
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Citat: | Očigledno mu nije čista savest, čim radi takve stvari”, rekao je Vujošević. (Mondo)
|
O kakvoj savesti on priča ?
Nisam znala da divljaci raspolažu istom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
ma to treba sve iz kosarke izbaciti,ma koliki treneri i sta znam ja da su treba ih maci iz kosarke.Ko je on da udara sudiju,kolko god da je grijesio nije njegovo da on stavlja pravdu u svoje ruke
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
uzas, i eto od koga uce igraci... trener se tuce a igraci se psuju javno dali moze na gore da ide?
|
|
|
| |
|
 |
sholenufc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 30

|
|
Koja namestaljka znaci strasno!!!Covek ga je potapso po glavi jasno se vidi na snimku (+ licno sam bio na utakmici i sve lepo i rodjenim ocima video)Partizanovi igraci su napustili halu u Zelezniku 30 min nakon utakmice ,a Mrdak podnosi prijavu sat vremena nakon utakmice i jos se Dule kaznjava zato sto nije bio prisutan da da izjavu 1h20 minuta nakon svega.Ej bre rano ste poceli ove sezone sa napadima na Partizan
Inace svi koji pljuju Duleta neka pogledaju rezultate i igrace koji su nakon njegovog UCENJA potpisali milionske ugovore u NBA i jakim evropskim klubovima.
Usput zasto ne objavite i da je cz danas objavila jednu notornu laz koja glasi da je budzet ove sezone 1.3 miliona evra("ko ih ne zna k.rvu bi im platio" sto bi reko Gazda iz Bitange i Princeze)
Prosle godine budzet 4.2 miliona evra zvanicno nezvanicno 6 i opet su bili nemocni(naravno sve se to ne bi desilo da se nisu umesali Dule,Vatikan,CIA i KGB i pomogli Partizanu da ih zgazi:)
| Devojka od cokolade je napisao/la sledeće: | uzas, i eto od koga uce igraci... trener se tuce a igraci se psuju javno dali moze na gore da ide?  |
Ako neko poznaje trenera koji ne psuje i koji se ozbiljno bavi treniranjem u bilo kom sportu nek se javi
O tome od koga uce najbolje govori podatak na njihovim bankovnim racunima kad odlaze iz Partizana
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj

|
|
|
Treba ga smjeniti,,,,,,,,,,,debeli smrad
|
_________________ Ja samo ja i uvjek ja i opet ja!!!!!!!!!!!  |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
vidi se .... grobar
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|