:: |
| Autor |
Poruka |
*Makica* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2007 Poruke: 4

|
|
Moze li mi neko reci gde je bio prenos sahrane
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Napisala sam par reci na knjigu zalosti....Bila je vec sahrana posle podne,ma laka mu zemlja
|
|
|
| |
|
 |
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108

|
|
|
bio je dobar pjevac...humanitarac..neka mu je laka zemljica
|
|
|
| |
|
 |
Axios Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122

|
|
посмртне остатке Тошета су пренети са хеилкоптером синоч из Загреба и пречекан је са највечом војном почастим.
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Vozač stabilno, upitni zračni jastuci
I dalje je upitno jesu li se u autu u kojem je poginuo Toše Proeski otvorili zračni jastuci, a to bi trebalo utvrditi vještačenje čiji se nalazi čekaju. Teško stradali vozač je stabilno.
Vozač VW Touarega u kojem je poginuo Toše Proeski, 32-godišnji Georgij Georgijevski još je u Općoj bolnici u Novoj Gradišci i izvan je životne opasnosti. Iako je zadobio teške tjelesne ozljede, pri svijesti je, kontaktibilan i nije podvrgnut operativnom zahvatu.
"Pacijent nije životno ugrožen. Zadobio je potres mozga i nekoliko prijeloma dijelova kralježaka. Do daljnjeg mora mirovati i primati infuziju", rekao je za Net.hr doktor Dražen Oršulić.
Teška nesreća se dogodila u srijedu oko 6.20 sati na autocesti kod Nove Gradiške kada je Touareg, uslijed neprilagođene brzine i umora vozača, udario u prikolicu tegljača ispred sebe.
Vatrogasac koji je prvi došao do tijela mrtvog Toše rekao je za 24sata da se u automobilu nisu otvorili zračnici jastuci.
Sudeći i po fotografijama s mjesta nesreće, čini se da se jastuci iz nekog razloga nisu aktivirali.
S obzirom da je na mjestu nesreće u očevidu sudjelovao i dežurni istražni sudac Stjepan Franić, on je naložio da se obavi vještačenje.
"Vozilo je tek izuzeto i vještačenje se još provodi. U svakom slučaju nalaze očekujemo uskoro, kao što će uskoro biti gotov i spis o cijelom slučaju", izjavio je za Net.hr Županijski državni odvjetnik u Slavonskom Brodu Stjepan Haramustek, koji je također bio na mjestu nesreće tijekom očevida.
Jesu li se zračni jastuci otvorili ili ne, znat će se kada budu gotovi nalazi vještačenja.
U automobilu je bila i Tošina menadžerica Ljiljana Petrović, no ona je samo lakše ozlijeđena te je ubrzo puštena iz bolnice.
net.hr 17.10.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
tomislav horvat Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

|
|
Pazite sad ovo obratite pozornost na brojke.
Tose Proeski
Rodjen:25.01.1981 = 25+1=26
Poginuo:16.10.2007 = 16+10=26
Vrijeme smrti:06:20 = 6+20=26
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Tonyjeva pjesma "bratku" Toši Proeskom
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu
A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona?
Na jastuku leži. U nebo gleda,
sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
Tony Cetinski
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj

|
|
Stvarno mi je zao
|
_________________ Ja samo ja i uvjek ja i opet ja!!!!!!!!!!!  |
|
| |
|
 |
k.i.z.a Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 2

|
|
...nista drugo osim katastrofa...
|
|
|
| |
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
Molitva za pokojnog Toseta
Pomeni, Gospode, Toseta naseg, usnuo u nadi na vasksenje u zivot vecni, i sve upokojene u poboznosti i veri. Oprosti mu svako sagresenje, hotimicno i nehotimicno, sto sagresise recju, ili delom, ili mislju.
Useli ga u mesta svetla, u mesta svezine, u mesta odmora, odakle odbeze svaka muka, zalost i uzdisanje, gde gledanje lica tvoga veseli sve od veka svete tvoje.
Daruj mu carstvo tvoje i ucesce u vecnim i neiskazanim tvojim dobrima, i nasladjivanje u tvom beskonacnom i blazenom zivotu. Jer si Ti zivot i vaskrsenje i pokoj usnule tvoje dece, Toseta. Hriste Boze nas, i tebi slavu uzasiljemo sa bespocetnim tvojim Ocem i Presvetim i blagim i zivotvornim tvojim Duhom, sada i uvek i u vekove vekova. Amin
Pocivaj u miru andjele...
|
|
|
| |
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
strasno..jos uvjek ne mogu da vjerujem..
zivot nije fer...
neka mu je laka zemlja...
|
|
|
| |
|
 |
Axios Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122

|
|
Будимир рукометна играчица која је била девојка Тошета проевског на његовом погребу.
А на погребу у Крушево присаствовала је и Цеца Ражњатович
Његова менаџерка Љиљана Петрович није могла да издржи такву сцену.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|