www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sahranjen Toše Proeski
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Тоше,

Ни беше огромна чест што од самиот почеток ни ја укажа довербата да дадеме скромен придонес во презентирањето на твојата кариера во светот. Ни беше задоволство низ годините да соработуваме со тебе, а тоа го правевме со многу љубов и взаемно почитување.

Денес, 16.10.2007 год, кобен за тебе и за твојата младост, со огромна тага во нашите срца, те испраќаме од овој свет. Не хранеше и не напојуваше со твојата музика, со твојот глас, со твојата доблест, со твојата позитивна енергија. Мали се зборовите со кои можеме да ја опишеме твојата големина, само едно е сигурно, ти Тоше, засекогаш ќе останеш во нашите срца.

Сочувствуваме со болката и тагата на твоите најблиски.

Вечна ти слава и почивај во мир.

Ovo sam dobio na msn-u:
Нежни песни беа создадени од неговиот глас и тие вечно ќе се паметат во македонската историја.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

marianhela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 9:17 pm    Naslov poruke: posljednji pozdrav Tosi Na vrh strane Na dno strane

ovo kako sam procitala ganulo me je skroz jer ja jos ne mogu da vjerujem da ga nema.Nisam imala prilike da ga upoznam ali sam ga gledala uzivo kad je bio u mom gradu u Zenici na BiH radijskom festivalu,vristala sam od dragosti a sad mi suze liju,otisao si prerano andjele moj ali ces zivjetu u mom srcu i tvoje pjesme ce me posjecati na tebe

Bandijerna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Postoji li podatak da li je Proeski bio vezan pojasom na mestu suvozaca?
Zna li neko?

Irna-MRKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam imala priliku u zenici da se sa njim slikam!Bio je tako jednostavan!Taj tragicni dogadjaj pracen je svuda u svijetu!Pa zasto Bog uzima sve dobre ljude!On je jedina osoba koja je uspjela da ujedini sve narode bivse Jugoslavije!Kao sto su svi rekli bio je andjeo koji je ucinio i nemoguce!

Zato nikada necemo dozvoliti da bude zaboravljen!Pamtit cemo ga vjecno po njegovoj dobroti i po njegovim pjesmama!Iako je napustio ovaj svijet nikada on nece napustiti nasa srca!Uvijek i zauvijek ostajes tu!Tose Bosna i Hercegovina te voli,i gdje god da se sada nalaziv za tebe ce da se moli!!!!!!!!!!!!!!!

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bandijerna je napisao/la sledeće:
Postoji li podatak da li je Proeski bio vezan pojasom na mestu suvozaca?
Zna li neko?

Tose u momentu udara je bio vezan , a sediste mu je skroz bilo spusteno.
Po nesreci, airbag-ovi se nisu aktivirali i nas Tose je zauvek otisao.

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dalje ne vjerujem, niti zelim... i dalje cu da placem za tobom... jako mi je zao.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Роден е на 25.01 » 25 + 1 = 26 ∙ (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква) » 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26 ∙ Кариерата ја започна 1997 година » 1 + 9 + 9 + 7 = 26 ∙ Загина на 16.10 » 16 + 10 = 26 ∙ Загина во 06:20 » 6 + 20 = 26 ∙ Загина на 26 години ∙ Тоше (26 години), менаџерката Љиљана (49), возачот Ѓорѓи (32) » 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26 ∙ Според нумерологијата на старо-еврејскиот јазик (Gematria), 26 значи Господ

tomislav horvat
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da to sam i ja napisao.nesto stvarno nevjerovatno.ovo nije slucajnost sigurno!!!

al' koza pamti

Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e to da...on je bre SVETAC

ALPENGIRL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 26 Nov 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ova pesma mi je PRETUZNA
sada......

-----------------------------------------------------

Bane Bojanic
Ova pesma moj je oprostaj

Nema vise druga mog
moga druga jedinog
nema vise uzeo ga Bog

Nikad vise ja i ti
necemo se opiti
lepe zene kuci voditi

Ref.
Pita vazduh jesenji
pita vetar severni
pitaju me druze, gde si ti

Tu je, ja ih lazem znaj
nema mome drugu kraj
ova pesma moj je oprostaj

S kim da tugu podelim
gde si druze i sa kim
kum da budes kad se ozenim

Neki glas mi govori
novog druga imas ti
al' za mene ti si poslednji

Ref.

Ova pesma nije hit
ova pesma moj je krik
ja ti njome dizem spomenik

Jer sve na tebe seca sad
casa piva, Novi Sad
mrzim ono ako umrem mlad

Igor_Bec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 04 Feb 2007
Mesto: Vienna

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

R.I.P. Tose, bio si jedan od najboljih! Ima istine u onome kad se kaze da Bog uzima najbolje...
Dugo cemo te se secati...

boromk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2007
Mesto: skopje

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: gresen podatok Na vrh strane Na dno strane

Najprvo Vesna Petrusevska ne mu e menagerka tuku Liljana Petrovic.
Vesna e makedonska glumica i mu bese dobra prijatelka na Tose.
A menagerkata Liljana bese na pogrebot i ne i bese dozvoleno da kaze nisto a voedno i ne ja pustija vo kukata na Tose.
I za kraj Tose bese i zasekogas ke ostane vo nasite srca
Neka mu e lesna crnata zemja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sahranjen Toše Proeski Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon