:: |
Autor |
Poruka |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
bas bih volela da znam kako to postici!
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
Vi muku mucite da povecate trepavice,a ja muku mucim sto su preduge.... pa sam pre tri godine se dosetila da ih skratim malo, jer sam mislila da vise nece rasti,ali... One su pocele da mi rastu.. tako da vec tri godine sisam trepavice svake nedelje.... kada ih osisam imam super duzinu... jako su guste i same po sebi rastu na gore , tako da ne moram da ih uvijam... koristim maskaru max faktor i odlicna je....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
Da li ste probale onaj elektricni uvijac za trepavice...
|
|
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
ja mislim da je maskara najbitnija,sve ostalo je sporedno.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
Ja imam jako duge trepavice. Sad koristim jednu maskaru od Diora. Savrsena je, a jeftinija varijanta od nje je Art Deco i Max Factor 2000 Calorie. Nadam se da cu uskoro dobiti maskaru od Benefit (kad mi decko ode u Francusku ) jer nema bolje od te...bar za mene.
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Imala sam jako duge trepavice, i onda sam, jedno vreme, na zahtev mojih roditelja, morala, bespotrebno, da nosim naočare... I nisam mogla da trepćem, smetale su mi naočare, pa sam uhvatila makaze i skratila svoje trepavice... To je bila najveća greška! Nisam znala da neće porasti Ali, dobro i sada su duge Volim maskare koje ne slepe trepavice, i koje ih ne uvijaju, već ih čine gušćim... Još uvek nisam pronašla takvu maskaru, pa ako neko, možda, zna neka mi pomogne...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
perakojot013 je napisao/la sledeće: | Jeste, i mogu da potvrdim da je odlicno za trepavice. Uzmi neku staru istrosenu maskaru, isperi je i unutra sipaj ricinusovo ulje. Svako vece pred spavanje stavi ovu "specijalnu maskaru" ili kako je ja u sali zovem "maskara za spavanje"  |
Ovo je dobar savet.. Ja korisitim ricinusovo ulje.meni je ovo ulje bas supar..
imam jako duge trepavice,imam isto jak volumen
|
|
|
|
|
 |
silver_rain ~~Nutella Girl~~

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju

|
|
ja imam preduge trepavice, al niti jedna maskara koju sam probala nije mi pomogla da budu gušće, jer stvarno su preduge
ima ko kakav prijedlog kako dobiti gustoću dosta dugih trepavica ?
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
 |
|
|
|
 |
sweety321 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Apr 2007 Poruke: 1

|
|
spalila sam si trepavice upaljecem.. i to dosta.. koliko ce trebat vremena da ponovno narastu?
|
|
|
|
|
 |
Mala_crvena Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347

|
|
Ja imam jako velike trepavice od djetinjstva...i samo mi treba maskara koja ih uvije ili uvijac....hehe...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
 |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99

|
|
dobra maskara mnogo znači
|
|
|
|
|
 |
Zsejla Dragonfly

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo

|
|
Prirodno imam jako duge i guste trepavice, tako da meni maskara uopste ne igra presudnu ulogu...koju god da stavim one izgledaju lijepo.
I da, nikad u zivotu nisam koristila onu spravicu za uvijanje trepavica...tacnije, jezim se od nje...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|