www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Toše svetac !
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Daca.nik93
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 17 Okt 2007
Mesto: I feel like I'm in hell... Is it real??? Or I'm dreaming???

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 6:13 pm    Naslov poruke: Tose volimo te!!! Na vrh strane Na dno strane

Tose je 100% zasluzio da postane svetac, jer je bio i ostao najsladji andjeo sveta, njegov glas, njegova dobrota i njegovo slatko lice ce ostati zauvek u nasim srcima... jos ako postane zvanicno svetac, ja mislim da ce SVI biti veoma srecni, posebno njegova porodica, koja najvise pati...Zasto je taj slatki mladi andjeo odleteo od nas tako rano??? Crying or Very sad

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

On je vec svetac..nema tu sta puno da se pricha...pochivaj u miru...

nikita123n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kazu o mrtvima sve najljepse se govori, ali tose je zaista bio osoba andjeoskog lica i glasa...pomagao je svima bez obzira na vjeru i naciju...njegova plemenita dusa zasluzuje da postane SVETAC!
jos uvjek ne mogu da vjerujem da on nije vise medju nama, ali bog je izgleda za njega imao mnogo mnogo vece planove!
NEK MU JE VJECNA SLAVA!!!

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda ce vam prvi put zazvucati malo preuranjeno da se kaze da bi trebao postati svetac, ali
s obzirom na njegove humanitarne akcije, na njegovu plemenitost, posvecenost Bogu i crkvi, mislim da bi trebala Makedonska crkva da ga proglasi svecem.

belminbeg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Avg 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kazu da poslije smrti se radja novi zivot.nadam se daje se nas adjeo negdje rodio.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mozda ce vam prvi put zazvucati malo preuranjeno da se kaze da bi trebao postati svetac

Meni je zazvučalo...Hm...Nisam upoznata sa kriterijumima prema kojima se neko može proglasiti za sveca...stoga, izlišno je o tome i diskutovati. On jeste bio istinski divan. Sve što mogu da kažem je da ga iskreno žalim.

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaslužio je to svojim velikim srcem!!!!
Slava mu!

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

Gerald
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toshe je bio veliki covjek svaka mu cast ali da bude proglasen za sveca je misao koja nema veze sa mozgom. Jos jedno ponavljam da imam veliki respect za njega kao covjeka ali opet tvrdim da on ne moze biti svetac ni u kom slucaju, izvan svakog pitanja.

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaslucijo je ma i vise od toga!

Decko u usponu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 22 Okt 2007
Mesto: novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta je sve uradio za druge covek je zasluzio da bude svetac...

Fionda Rizzo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 23 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 22, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno je zasluzio jer sta je sve ucinio..svaka mu cast!

dudana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 07 Jul 2006
Mesto: Zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I zaista treba da bude proglasen za sveca jer je zaista za svog kratkog zivota ucinio mnogo za pravoslavlje i svoj narod prvenstveno a onda i za druge ne stideci se pri tom sto je bio to sto je!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Toše svetac ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon