:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Učenik drugog razreda Poljoprivredne škole u Futogu upao je maskiran na čas fizike i uz pretnju pištoljem tražio od profesora da mu popravi jedinicu! Šokirani profesor uspeo je da naočigled 30 učenika savlada pomahnitalog đaka i oduzme pištolj za koji se ispostavilo da je plastični! Posle napada, šesnaestogodišnji učenik se pokajao i rekao da je pokušao da na taj način popravi ocenu jer se plašio reakcije roditelja!
Drama u Poljoprivrednoj školi u Futogu kod Novog Sada odigrala se u popodnevnoj smeni. Revoltiran što je pre nekoliko dana dobio keca iz fizike, šesnaestogodišnji učenik odlučio je da popravi ocenu kao u akcionom filmu! Stavio je „fantomku" na glavu, uzeo plastični pištolj i upao na čas fizike koji je imalo njegovo odeljenje! Interesantno je da je ovaj učenik pre nego što je dobio keca, iz fizike imao četvorku!
Drama na času
- Upao je onako maskiran u kabinet fizike, izvadio pištolj i naredio svima da legnu na pod! Onda je prišao profesoru i od njega tražio da mu upiše dvojku u dnevnik! Profesor je u prvom trenutku bio šokiran, kao i ostali učenici koji su legli ispod klupa - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:
- Međutim, kada je napadač rekao kome treba da se popravi ocena, odmah su shvatili o kome se radi. Profesor je iskoristio zbunjenost napadača i uspeo da ga savlada. Skinuo mu je masku i oduzeo lažni pištolj.
Drugovi učenika koji je napao profesora fizike kažu da je on bio očajan zbog jedinice i da je čak najavio da bi mogao da „upadne" na čas ali ga niko nije ozbiljno shvatio! Za njega kažu da je solidan učenik i da nikada nije pravio probleme.
- Nekoliko dana govorio nam je da ima „plan" kako da zaplaši profesora i objasnio nam je šta treba da uradimo. Čak nam je rekao i da samo legnemo na pod kada on upadne na čas! Naravno, nismo mu poverovali jer to ne bi uradili ni klinci, a kamoli jedan šesnaestogodišnjak. Nije nam jasno zašto je to uradio jer niti je kraj polugodišta, niti kraj školske godine. Njegov kec iz fizike bio je samo jedna u nizu ocena koje svi mi dobijamo - kažu njegovi drugovi.
O incidentu je obavešten i školski policajac, koji je pozvao kolege iz policijske stanice, koji su utvrdili da je učenik pretio lažnim pištoljem.
Uplašio se roditelja
- Učenik se posle svega pokajao, plakao i izvinjavao se svima koje je preplašio! Usledio je i razgovor sa školskim pedagogom i psihologom, a iza svega izgleda stoji to što se uplašio reakcije roditelja na to da je dobio slabu ocenu - kaže za Press izvor iz novosadske policije.
Profesor fizike Miroslav Smajić nije želeo da priča o ovom incidentu. Željka Miličić, pomoćnik direktora škole, rekla je da se dete igralo pod uticajem američkih filmova!
- Mnogo je gledao akcione filmove! Ali, nije on kriv! Krivi ste vi novinari željni senzacija, a ne pitate kako to dete živi, da li mu otac i majka rade, koliko ima narkomanije u društvu, kako se ponašaju političari - rekla je Miličićeva za Press, umesto da odgovori šta se desilo na času fizike. Ona je našem novinaru održala i kraće predavanje o sociološkom stanju društva i države, ali nije želela ništa da kaže o nemilom događaju koji se desio u školi u kojoj nastavu pohađa oko dve hiljade učenika!
Inače, Poljoprivredna škola u Futogu, uz onu u Svilajncu, važi za jednu od najboljih u Srbiji po sistemu izvođenja nastave i po nagradama koje učenici dobijaju na različitim takmičenjima.
S. Kostić
(Press)
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Hehehe... ovo mi jos ne bi palo napamet da bi se moglo desit... Ma decak je kralj
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
ovaj je dobro lud.
moj je frend sa pežoom 406 ganjo profesora kojem se zamjerio po trotoaru u centru Zagreba!!
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
eto kako moze da ima jedinicu... nije ni cudo kada ima takve ideje
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
na mojo školi je tip pretijo profesoru sa skakanjem sa 2 sprata kroz prozor učionice,samo da mu dva dvojku
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Za taj postupak... mislim da je zaslužio jednu PETICU
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Hahhhahahhahaa... Ne verujem... Moraću ja to da počnem da praktikujem na latinskom...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Blago nama, prosvetarima
Ovo je samo jedan od slučajeva...
'Kud plovi ovaj brod...?'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
ahahahahahahahahahahahahahahaha this is funny and sick at the same time
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| |
|
 |
djbolek Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 19 Mesto: bg

|
|
|
Kreten ko bi ga provalio da trazi samo ocenu sa fantomkom[B]
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|