:: |
| Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Županijski državni odvjetnik u Slavonskome Brodu Stjepan Haramustek rekao je kako su prema danas završenu nalazu prometnoga vještaka uzroci teške prometne nesreće, u kojoj je prije sedam dana kod Nove Gradiške poginuo makedonski pjevač Toše Proeski, velika brzina i nepoštovanje razmaka između vozila.
U trenutku kad je udario u kamion koji se bio ispred njega, automobil "VW touareg", kojim je upravljao 32-godišnji Georgij Georgijevski, kretao se brzinom od 171 km/h.
Kao što je poznato, Županijsko državno odvjetništvo slučaj je odlučilo prepustiti makedonskom pravosuđu.
Vozač Georgijevski tako je još prekjučer iz novogradiške prevezen u skopsku bolnicu. Predmet upotpunjen nalazom prometnoga vještaka županijski će odvjetnik putem mjerodavnog ministarstva proslijediti makedonskim pravosudnim tijelima.
(Sarajevo-x.com)
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
tuzno... mnogo mi je zao Toseta
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
| ..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | | tuzno... mnogo mi je zao Toseta |
mah, sve je to sudbina....
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
najezim se sva kad vidim ovu sliku...
|
|
 |

|

|
|
| ..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | najezim se sva kad vidim ovu sliku...  |
dobro je onda pa nisam postavio onu sliku na kojoj se vidi njegova ruka jer sta bi tek tada bilo
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
^^ Pa ono, bash i nije bilo smeshno Nadene...a o5 ne pravim tragediju od toga, poginuo pa shta, nisam mu ja birao vozaca ni kola, covek ko svaki drugi, mogu od njega da prave svetce i andjele to je cist marketing...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | ^^ Pa ono, bash i nije bilo smeshno Nadene...a o5 ne pravim tragediju od toga, poginuo pa shta, nisam mu ja birao vozaca ni kola, covek ko svaki drugi, mogu od njega da prave svetce i andjele to je cist marketing...  |
kod mene posle onod "smjeska" stoje 2 smajlija koja kotrljaju oci, ne znam dal' se oni kod tebe vide il' razumijes samu poentu svega toga....
A sto se tice toga da prave veliki marketing, hmm pa djelimicno si u pravu ali ipak treba da se zna sta se desilo sa ovim covjekom i sta je sve uradio i postigao za svoje godine.....
A to sad da ga proglase svecem, ja licno mislim da je stvarno pretjerivanje jer kako oni mogu proglasiti nekog svetim....nijedan covjek nije svet nit moze ikad biti....
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
khm khm...mollila bih da se drzite teme...nema potrebe za off topic postovima pa bih vas sve zamolila da se uzdrzavate istih...hvala najlepse
p.s. malo i na 'ton' poruka povedite racuna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
katicka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Maj 2007 Poruke: 1

|
|
Da, ni jedan covek ne moze biti svet,ali samo dok je ziv. Kada umre moze. Ni jedan svetac nije TO bio dok nije umro. A postao je zbog dobrih stvari koje je radio dok je bio ziv.
Tose je u poginuo mlad ali je za tih 26 godina ucinio mnogo dobrih dijela. I ako postoji mogucnost onda bi i trebalo da ga proglase za svetca!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|