www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fanovi nemaju ništa protiv gay Dumbledorea
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 8:47 am    Naslov poruke: Fanovi nemaju ništa protiv gay Dumbledorea Na vrh strane Na dno strane

Ne stišava se bura oko vesti koju je u petak svetu obznanila autor romana o Harryju Potteru, J. K. Rowling.
Naime, autor je obožavatelje ovog serijala ostavila bez reci objavom da je upravnik škole vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts, Albus Dumbledore - gay.

Odmah nakon što se vest proširila među obožavateljima, popularni fan-siteovi bili su preplavljeni komentarima o seksualnim sklonostima najvećega živućega čarobnjaka u čarobnom svetu J. K. Rowling.

Većina je komentara pozitivna. "Mislim da je to sjajno. Sviđa mi se što je to objavila kao samo jednu od činjenica o njemu", jedna je među više od 6000 reakcija obožavatelja avantura maloga čarobnjaka.

Podsetimo, prema objašnjenju autora, Dumbledore se zaljubio u svog prijatelja Gellerta Grinderwalda koji je kasnije prešao na stranu najvećega negativca u romanima o Harryju Potteru, lorda Voldemorta.

Ljubav je završila tragično - Dumbledore je svoju ljubav porazio u čarobnjačkome dvoboju.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma neka je gay.. njegov izbor Laughing

~ Banetova Žena ~

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

Mislis izbor Rowlingove...
Meni je to bezveze jer ipak to deca citaju.

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gertie je napisao/la sledeće:
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće:

Mislis izbor Rowlingove...
Meni je to bezveze jer ipak to deca citaju.

u pravu si Exclamation Exclamation bezveze je

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zašto bi takav podatak uopšte bio validan za fabulu. Mogao je biti i izostavljen Wink Ipak je akcenat knjige/a na apsolutno drugom aspektu Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ne znam zašto bi takav podatak uopšte bio validan za fabulu. Mogao je biti i izostavljen Wink Ipak je akcenat knjige/a na apsolutno drugom aspektu Wink

a ne...nikako se sa ovime ne bih slozila...sama cinjenica da je dambldor bio zaljubljen u grindevalda objasnjava mnooooogo toga (na stranu sto pokazuje da to sto je neko gay ne znaci da ne moze biti najveci carobnjak svih vremena...mala lekcija o pravima i toleranciji) Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, OK je to, objašnjava neke zaplete, kad je već tu gde je tj. kad je pomenuto, ali ne vidim zašto bi uopšte moralo da se pominje da je bio gay Rolling Eyes Mislim, čemu?

Što reče Gertie, ipak te knjige čitaju i deca Wink

Ali, svakako, beauty is in the eye of the beholder Very Happy

Niko ne osporava da sexualno opredeljenje utiče na genijalnost Rolling Eyes Very Happy Da je tako, smatrala bih sebe malograđankom Rolling Eyes A to prezirem Evil or Very Mad

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 24, 2007 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u knjigama se upravo zbog dece ne pominje ta cinjenica Wink ali za nas, malko starije fanove/fanatike je veoma zanimljiva...i znacajna jer neke postupke smesta u drugaciji kontekst Wink

a mozda sam ja samo i previse navucena na svet hari potera pa mi svaka mrvica informacija znaci i vise nego sto bi to objektivno trebalo Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Fanovi nemaju ništa protiv gay Dumbledorea Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon