:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Policajac Damir Radulović (28) iz Bajmoka ubio se u policijskoj stanici u Subotici jer ga je ostavila supruga! Tragedija se dogodila juče ujutru kada je Damir pucao sebi u glavu iz službenog pištolja. Nesrećni Radulović preminuo je od teških povreda na licu mesta. Drama u Policijskoj stanici 1 u Subotici odigrala se u utorak ujutru oko 6.45 časova. Kolege su pronašle nesrećnog Damira u njegovoj kancelariji u lokvi krvi. I pored pokušaja lekara da ga reanimiraju, policajcu nije bilo spasa. Preminuo je na licu mesta od teških povreda na glavi.
- Damir je sačekao da dežurne kolege izađu. Kada je ostao sam u kancelariji, prislonio je službeni pištolj na čelo i pucao. Kada su čuli pucanj, ostali policajci su dotrčali i zatekle stravičan prizor! Hitna pomoć je brzo stigla. Međutim, utvrđeno je da je metak naneo velika oštećenja na glavi, pa je Damir odmah preminuo. Istraga je u toku, pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo zbog porodičnih problema - kaže za Press izvor blizak istrazi.
Damirove kolege bile su šokirane kada su čule šta se dogodilo.
- Ne mogu da verujem da se ubio! Stvarno sam zatečen! Damir je bio dobar policajac. Svi su ga poštovali, nije bio problematičan. Normalno se ponašao, ništa nije nagoveštavalo da će se ubiti. Nedavno sam čuo da je pred razvodom, možda je to razlog ove nesreće. Ne znam šta da kažem, šokiran sam - priča njegov kolega, i dalje u neverici šta se dogodilo usred policijske stanice.
Ni ostale kolege iz stanice nisu primetile da se Damir čudno ponašao.
- Bio je uvek raspoložen za priču. Zaista ne znam kako se dogodila ova tragedija. Nedavno smo dugo razgovarali i sve je bilo u redu. Za sobom nije ostavio ni oproštajno pismo - kaže Damirov kolega.
Radulovićevi poznanici kažu da je teško podnosio porodične probleme, ali da o tome nije govorio na poslu.
- Imao je dva sina i često nam je pričao o njima. U poslednje vreme nije se slagao sa suprugom, koja je najavila razvod braka. To je teško podnosio, ali je verovao da će ipak spasiti brak. Govorio nam je da će biti bolje i da se radi samo o trenutnoj krizi. Međutim, kada je shvatio da će doći do razvoda, izvršio je samoubistvo - kaže njegov poznanik.
Prijatelj pokojnog policajca rekao je za Press da je Damirov brak duže vreme bio u krizi.
- Nisu se slagali i to je uzrok što je supruga najavila razvod. Nije se radilo o drugom muškarcu, jednostavno nije išlo. Damir je verovatno mislio da je on krivac što nije uspeo da sačuva brak. Bio je povremeno tužan i uznemiren, ali niko nije mogao ni da pomisli da će se ubiti - priča naš sagovornik.
L. Leković
(Press)
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
tuzno... zbog toga sebi da oduzme zivot...
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Znam tog Radulovica licno, to je kolega od mog bivseg decka:(( Ne mogu da verujem da se ubio!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pa i policajci su ljudi....
|
|
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
nije mi jasno sto se naglasava ovo policajac,da je kojim slucajem po zani manju bio inzinjer,pilot ili sta znam ja sta vec pisali bi samo njegovo ime...a u ovom slucaju on je ipak policajac :?: :roll:
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|