:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Do 2020. suše i druge ekstremne vremenske prilike bit će uobičajene, do 2040. Sahara će se seliti u Europu, a Berlin će biti topao koliko i Bagdad, kaže jedan od najutjecajnijih znanstvenika 20. stoljeća James Lovelock u intervjuu Rolling Stoneu. Atlanta će biti džungla, Peking pustinja, u Miamiju će neće moći živjeti zbog dizanja razine mora, kao ni u Londonu zbog poplava. Manjak hrane potjerat će milijune ljudi na sjever, što će stvoriti političke napetosti. Kinezi neće imati kamo nego u Sibir, čime će rat Kine s Rusijom biti neizbježan. Teškoće i migracije izazvat će epidemije koje će ubiti milijune. Do 2100., misli Lovelock, populacija Zemlje smanjit će se sa sadašnjih 6,6 milijardi na 500 milijuna koji će većinom živjeti u Kanadi, Islandu, Skandinaviji i arktičkom pojasu. Autor intervjua već je otišao u Oslo.
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
auuuu... ja nesto ne vjerujem u ovo...
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Bitno da je on zbrisao u Norvešku na vreme
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
| ~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Bitno da je on zbrisao u Norvešku na vreme  |
i ja sam tamo planirala da se udomim, a kolezinica iznad znam da je smeknula komsiluk...znala sam da nas sever ne privlaci dzabe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Eto vidiš, još će nam se isplatiti selidba na sever, tamo je budućnost
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ja apsolutno verujem u ovo
na sever, nego, bežim ja kod tate dok je vreme, u Norvešku
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Taj covek nije prost,ima istinite....jer sa zemljom stvarno se nesto desava i bice kad tad nesto strasnije na zalost....
2016 predvidjaju 3 svetski rat pa da vidimo ako ne izbije nesto ranije....
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Više ne slušam apokaliptične prognoze
Preteraše sa raznoraznim predviđanjima. Svašta su, vala, do sad napričali. Ne osporavam nikoga, ali, sudeći po njima, do sada smo preživeli nekoliko smakova sveta Mi mora da smo, onda, besmrtni
Kad bude i šta bude - nek bude, ne želim unapred da se zamaram sa tim
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
ma on je pobrkao paralele
a nije rekao da ce pingvini doziveti strhovitu evoluciju mozda postati pametniji od samog coveka
|
|
|
| |
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ako nastane rat ode ceo svet...sad postoje atomske bombe..zato znam da su ovo budalavstine
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
od svega toga... na kraju nece bit nista
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|