www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Učenik spasio ženu od...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 3:24 am    Naslov poruke: Učenik spasio ženu od... Na vrh strane Na dno strane

ZAJEČAR - Nikad neću prestati da je volim, izjavio je Ljubiša S. (51) policijskim inspektorima koji su ga uhapsili odmah pošto je skalpelom teško ranio nevenčanu suprugu Stojanku M. (54). Nesrećnu ženu su sigurne smrti spasli prolaznici.
Ljubiši je određen pritvor jer je juče popodne nasred ulice pokušao da zakolje Stojanku, zbog, kako je izjavio, neuzvraćene ljubavi. On joj je skalpelom dužine 10 centimetara prerezao levu stranu vrata i naneo joj brojne posekotine po licu, čelu, oba uha i obe šake.
Napad se odigrao u Ulici Požarevačkoj 57 oko 14.45 sati naočigled mnogobrojnih građana. Ljubiša je bukvalno legao preko žrtve i počeo da je kasapi, a u prvom trenutku niko nije reagovao.
Stojanku je sigurne smrti spasao srednjoškolac Nikola P. (17), učenik Gimnazije.
- Pomislio sam da suprug tuče ženu, ali sam smatrao da treba da pomognem. Vraćao sam se iz škole i, čim sam ugledao maltretiranje, bacio sam ranac i pritrčao. Viknuo sam, a kada se napadač pridigao, ugledao sam stravičan prizor. Cela glava žene bila je u krvi, zapomagala je, držala se za vrat. Otpuzala je do obližnje klupe ostavljajući krv za sobom. Onda joj je jedan prolaznik stavio peškir na vrat da ne iskrvari - kaže Nikola P.
Kada su ugledali krvavu glavu žrtve, pritrčali su i drugi prolaznici, jedan je šutnuo napadača u ruku i izbio mu skalpel, a ostali su se zatim bacili preko njega. On je do dolaska policije ležao na ulici pritisnut četvoricom muškaraca.

(Blic)

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba ga ubiti Evil or Very Mad

~ Banetova Žena ~

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih mu isto uradila Evil or Very Mad

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

50 godina a sumanut manijak, ovakve dogadjaji me ponekad stave na stranu da treba da se vrati smrtna kazna. Shocked

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strashno.. Boze sacuvaj ima stvarno ludih ljudi.. tako joj nest uradit a tvrdi da ju voli..
Pihhh!! Ako je to ljubav onda zelim bit bez ljubavi zauvjek!! Koja stoka od covjeka New Evil New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Učenik spasio ženu od... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon