www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veliki Brat, sezona br2
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e stvarno, jos ovoj skupini samo Miki fali

fuj Surprised

" I know the way to fuck them all...."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Valda će sada biti zanimljivije sa Mikijem.

U svakom slučaju, računam da će neki sakupljati Mikijeve odvale. Sumnjam da će paziti šta priča. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 11:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar u našoj zemlji (i okolini, naravno) nema ljudi interesantnijih od Mikija, nego su morali njega da vrate? Ok, on je lik, ali ne sviđa mi se to što su ga vratili i mislim da je trebalo nekom drugom pružiti šansu.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E gledam ove paćenike danas kako farbaju one stolice i jednostavno mi ih je jako žao...Od kako su iz kuće otišli Burek i Jelena iskreno njima je tamo tako monotono da nemaju pojma....još u srijedu opet jedan poznati ukućanin izlazi iz kuće a dolazi neko novi ili po starom običaju vraćaju nekoga kojeg su izbacili prije...

Ali baš mi je žao jadne Tanjice i da mogu dala bih joj palomu da obriše suze..baš su ukućani bezobrazni kako su mogli da nominuju nju..pa Tanjicu..ama to nikako nisu smjeli i odmah iz kuće da se izbace svi oni koji su Tanju nomonovali bezobraznici jedni hahaha Mr. Green

gandalf 999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2007

newzealand.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 8:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubedljivo najodvratnija je Suzana,koja se tu nesto pravi fina,hahaha olicenje pristojnosti,dobrote i nevinosti .Sreca da je i Misel izasao,kad sam videla kako duva u one palacinke koje su ukucani jeli sa uzivanjem ostala sam bez teksta...sve sve al onako spremati hranu ,jednom recju bljak!

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ahhahahaha, ja ne vjerujem koga su ubacili, hahahaha! Ovo je strašno! Laughing Laughing

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odvratni su svi kolektivno! Ne znam gde su ih samo nasli! Jos ubacili i Mikijevog caleta!
Mislim stvarno!

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ove sezone je očigledno toliko opala gledanost, da su bili primorani ubaciti Mikija (po ko zna koji put Rolling Eyes ) da im digne rejting. Narod glasa i troši pare na izbacivanje ukućana, da bi onda opet nekog od tih izbačenih vratili... I onda najgluplji mogući potez-ubacili Mikijevog tatu Neutral
Moje mišljenje je da tih 100 000 eura treba da uzme Vesna, ili eventualno Vesko ili Đorđe (koji je jadan dobar, ali priglup), pošto su oni jedine koliko-toliko svijetle tačke u ovom moru luzera...

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

SKARLET2004
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 17 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 4:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izgleda da se desila velika tragedija...poginuli zorica,zeka i elmir....mozda nije istina...al b92 je prekinuo prenos iz kuce...... Crying or Very sad

neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis...

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 37

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina je Crying or Very sad Ne mogu da verujem!!!Krivo mi je mnogo, iako ih nisma nesto gotivila Crying or Very sad Ponavlja se prica!!!Nek pocivaju u miru. Ne znam sta da kazem.Ova 2007 nikad se ne povratila.Jadni oni!I Tose je bio mlad,a i oni po dvadesetak godina su imali. Crying or Very sad

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OBAVEŠTENJE

Zbog tragične pogibije bivših ukućana Velikog Brata, Stevana Zečevića, Elmira Kuduzovića i Zorice Lazić, B 92 i produkcijska kuća Emotion, odlučili su da obustave ovogodišnji serijal Velikog Brata večeras u 21h.

izvor: www.velikibrat.co.yu

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Emotion i B92 izražavaju najdublje saučešće porodicama nastradalih. Novac prikupljen tokom ovonedeljnog glasanja namenjen je kampanji za poboljšanje bezbednosti u saobraćaju".

Večerašnja emisija u 21 h biće posvećena uspomeni na Zoricu, Stevana i Elmira.

Produkcija Emotion i B92 zajednički su doneli odluku koja se nameće kao najpravednija u ovom trenutku - da svi ukućani koji su došli do samog kraja serijala i koji ovog trenutka borave u Kući, podele novčanu nagradu namenjenu pobedniku. (B92)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Veliki Brat, sezona br2 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon