:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e stvarno, jos ovoj skupini samo Miki fali
fuj
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Valda će sada biti zanimljivije sa Mikijem.
U svakom slučaju, računam da će neki sakupljati Mikijeve odvale. Sumnjam da će paziti šta priča.
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Zar u našoj zemlji (i okolini, naravno) nema ljudi interesantnijih od Mikija, nego su morali njega da vrate? Ok, on je lik, ali ne sviđa mi se to što su ga vratili i mislim da je trebalo nekom drugom pružiti šansu.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
E gledam ove paćenike danas kako farbaju one stolice i jednostavno mi ih je jako žao...Od kako su iz kuće otišli Burek i Jelena iskreno njima je tamo tako monotono da nemaju pojma....još u srijedu opet jedan poznati ukućanin izlazi iz kuće a dolazi neko novi ili po starom običaju vraćaju nekoga kojeg su izbacili prije...
Ali baš mi je žao jadne Tanjice i da mogu dala bih joj palomu da obriše suze..baš su ukućani bezobrazni kako su mogli da nominuju nju..pa Tanjicu..ama to nikako nisu smjeli i odmah iz kuće da se izbace svi oni koji su Tanju nomonovali bezobraznici jedni hahaha
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
gandalf 999 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 101

|
|
Ubedljivo najodvratnija je Suzana,koja se tu nesto pravi fina,hahaha olicenje pristojnosti,dobrote i nevinosti .Sreca da je i Misel izasao,kad sam videla kako duva u one palacinke koje su ukucani jeli sa uzivanjem ostala sam bez teksta...sve sve al onako spremati hranu ,jednom recju bljak!
|
_________________ [CENTER]
GLEDAJTE KA SUNCU U ZORU PETOGA DANA
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ahhahahaha, ja ne vjerujem koga su ubacili, hahahaha! Ovo je strašno!
|
|
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Odvratni su svi kolektivno! Ne znam gde su ih samo nasli! Jos ubacili i Mikijevog caleta!
Mislim stvarno!
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Ove sezone je očigledno toliko opala gledanost, da su bili primorani ubaciti Mikija (po ko zna koji put ) da im digne rejting. Narod glasa i troši pare na izbacivanje ukućana, da bi onda opet nekog od tih izbačenih vratili... I onda najgluplji mogući potez-ubacili Mikijevog tatu
Moje mišljenje je da tih 100 000 eura treba da uzme Vesna, ili eventualno Vesko ili Đorđe (koji je jadan dobar, ali priglup), pošto su oni jedine koliko-toliko svijetle tačke u ovom moru luzera...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
izgleda da se desila velika tragedija...poginuli zorica,zeka i elmir....mozda nije istina...al b92 je prekinuo prenos iz kuce......
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Istina je Ne mogu da verujem!!!Krivo mi je mnogo, iako ih nisma nesto gotivila Ponavlja se prica!!!Nek pocivaju u miru. Ne znam sta da kazem.Ova 2007 nikad se ne povratila.Jadni oni!I Tose je bio mlad,a i oni po dvadesetak godina su imali.
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
OBAVEŠTENJE
Zbog tragične pogibije bivših ukućana Velikog Brata, Stevana Zečevića, Elmira Kuduzovića i Zorice Lazić, B 92 i produkcijska kuća Emotion, odlučili su da obustave ovogodišnji serijal Velikog Brata večeras u 21h.
izvor: www.velikibrat.co.yu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
"Emotion i B92 izražavaju najdublje saučešće porodicama nastradalih. Novac prikupljen tokom ovonedeljnog glasanja namenjen je kampanji za poboljšanje bezbednosti u saobraćaju".
Večerašnja emisija u 21 h biće posvećena uspomeni na Zoricu, Stevana i Elmira.
Produkcija Emotion i B92 zajednički su doneli odluku koja se nameće kao najpravednija u ovom trenutku - da svi ukućani koji su došli do samog kraja serijala i koji ovog trenutka borave u Kući, podele novčanu nagradu namenjenu pobedniku. (B92)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|