:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Nekadašnja tinejdžerska ženska pop atrakcija Spice Girls, polako se okuplja u Los Anđelesu kako bi pripremile veliki povratnički šou, zakazan za 2. decembar u Vankuveru, na kome će se pojaviti gole?! U subotu su vredni Holivudski paparaci prvo dočekali Melani, da bi evidentirali da je njen prtljag dovoljan da opskrbi manju vojsku, dok su dan kasnije blicevima zasuli Geri Džindžer Spajs Halivel i njenu devojčicu po imenu Blubel Madona. Karte za njihove koncerte već je skoro nemoguće naći, možda i zbog skorašnje objave Mel Si da su devojke pristale da pevaju gole sa određenim delovima scenografije zgodno postavljenim na „nezgodna” mesta da bi predstava ipak ostala pogodna i za maloletne fanove. „Mi se zaista skidamo tokom koncerta, kompletno”, obećala je „Sporti” Spajs, Melani Si.
(Mondo)
|
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
super što će se okupiti, ali koja im je fora da pevaju gole... stvarno ne znam..
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Iskreno, meni ovo zvuči kao ove naše pevaljke narodne muzike. Publika ih ni ne primeti dok ne pokažu noge ili dekolte...
"A pevaljku silovali nisu / majmuni što padaju od pića / sve dok nije pokazala sisu / do izvora vode dva putića"
Bora Đorđević ("Bora Đorđević priča gluposti")
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|