www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Martinu Hingis u penziju oterao kokain!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 9:51 pm    Naslov poruke: Martinu Hingis u penziju oterao kokain! Na vrh strane Na dno strane

Nekadašnja suverena vladarka teniskih terena Martina Hingis objavila je kraj karijere. S obzirom da se o tome već neko vreme spekulisalo njena odluka nije nikoga šokirala, ali zato razlog povlačenja jeste sve.
Švajcarkinja je na ovogodišnjem Vimbldonu testirana pozitivno na kokain!
"Testirana sam pozitivno, medjutim nikada nisam uzimala drogu i osećam se 100 odsto nevino... Razlog zašto sam izašla u javnost sa ovim je jer ne želim da se borim sa anti-doping autoritetima", rekla je najmladja pobednica u istoriji Vimbldona.
Ona je dodala da su i njene godine i zdravstveni problemi uticali na odluku da se povuče.
Hingisova se vratila pre dve godine na teniske terene, posle četvorogodišnje pauze zbog povrede stopala i članka. Osvojila je tri puta uzastopno Otvoreno prvenstvo Australije 1997, 1998, 1999, a Vimblon i Otvoreno prvenstvo SAD 1997. godine. Švajcarska teniserka je poslednji put igrala 19. septembra na turniru u Kini.

(MONDO)

Poslednja prepravka: Shiseido datum Pet Nov 02, 2007 12:28 am; ukupno izmenjena 1 put

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steta..... Otisla je u penziju, po misljenju mnogih (pa i mene), najbolja teniserka svih vremena... Crying or Very sad

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih bas rekao da je najbolja posto ima dosta talentovanih teniserki koje su igrale pre i sada .. npr. Stefi Graf, Mala Mo, Justin Henin, ....

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se.... Ali ona je najmladja teniserka koja se nasla na prvom mestu WTA liste. Imala je 16 i po godina tada. Da nije imala problema sa laktovima, verovatno bi bila i najtrofejnija teniserka svih vremena.

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 54

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka joj cast, ipak to ne bih rekao za njene roditelje i druge koji su je forsirali pa je sad "olupina" (zdravstveno) Rolling Eyes

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Steta..... Otisla je u penziju, po misljenju mnogih (pa i mene), najbolja teniserka svih vremena... Crying or Very sad

Ne slazem se sa time,igrala dobro jedan period i to je sve.....

astrica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zao mi je,a i ne zna se bas da li je to istina sto se prica

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i nije neka steta,vise mesta za nas

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Martinu Hingis u penziju oterao kokain! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon